+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Stickere decorative

Versatilitatea stickerelor decorative este infinită. Stickerele decorative fac deliciul celor care își doresc să aducă o amprentă personală asupra unui obiect, fiind disponibile într-o varietate de dimensiuni, forme, culori și materiale.

Ele pot fi realizate la comandă pentru orice ocazie, în scop decorativ sau personalizare.

Stickere pentru sticle de vin, adrese, hăinuțe pentru copii, pereți, laptopuri, skateboard-uri sunt doar câteva din multitudinea de aplicații în care se pot regăsi.

Creativitatea este la cote maxime când vine vorba despre acest tip de stickere – poți să dai viață emoțiilor pe care le-ai resimțit de-a lungul vieții, personajului preferat de desene animate sau unei creaturi misterioase pe care doar tu ai întâlnit-o.

stiker
stiker
stiker

Evenimentele precum nunțile, ce pot depasi sfera conventionalului, sau un simplu articol de imbracaminte al copilului care il ajuta la gradinita pentru identificarea mai usoara, vor purta marca proprie, accentuând caracterul unic care există în mod natural.
Dacă ai nevoie de ajutor pentru a alege cea mai bună combinație de culori și imagini, suntem aici pentru tine!

Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.

stiker | stiker decorativ | sticker | sticker decorativ