Sistem de imprimare etichete

Servicii grafică și design

Cu ajutorul echipei noastre de design puteți realiza grafica preferată pentru etichete, ce poate cuprinde text, cod de bare și simboluri grafice, în limita rezoluției imprimantei dar și a spațiului limitat de dimensiunile etichetei. Fiecare design este optimizat și unic.

Alegerea imprimantei de etichete

Tipul de imprimantă de care aveți nevoie trebuie corespundă necesităților existente și previziunilor în ceea ce privește volumul și dimensiunile etichetelor.  recomandăm achiziția unui model de imprimantă cu soft de imprimare inclus, acestea fiind de regulă făcute pentru a fi foarte ușor de folosit de către utilizator. Aveți aici o gama largă de imprimante din care puteți alegeți.

Consumabile

Alegerea de consumabile pentru imprimantele de etichete nu depinde doar de mărimea etichetelor ci mai sunt și alte câteva aspecte de care trebuie ținut cont. Iată câteva criterii: design-ul, dimensiunea și materialul ambalajului pe care se va aplică eticheta, dar și condițiile de umiditate și temperatura la care va fi expusă în timpul transportului și depozitării.

Imprimare și roluire

Pentru volume mai mari de etichete vine în ajutor și posibilitatea de automatizare în procesul de roluire a etichetelor după ce acestea au fost tipărite, cu ajutorul unui roluitor extern. Utilitatea lui se justifică nu numai dacă volumul de imprimare este crescut ci și dacă doriți utilizați ulterior pentru aplicarea etichetelor pe produse un aplicator manual. Puteți alege de aici un roluitor care vi se potrivește.

Etichete tipărite

În situația etichetelor preimprimate/tiparite se pot supraimprima elemente de date variabile cum ar fi lot, date de expirare, serii, texte, coduri de bare. Rolele au dimensiuni variabile la cerere pentru a fi adaptate mai multor situații: imprimantă, aplicator etc.

Aplicarea etichetelor

După realizarea rolelor de etichete aveți posibilitatea utilizării unui aplicator manual/automat sau a unui dispenser pentru ușurarea procesului de aplicare a etichetelor pe produs.
Avantajele utilizării unui aplicator de etichete:
* reducerea timpului necesar aplicării etichetelor, consecință a faptului că operatorul are întotdeauna o mâna liberă pentru a putea manipula produsul. Astfel, nu mai este necesară dezlipirea manuală a etichetelor de pe bandă, dezlipire care îngreunează procesul de etichetare.
* reducerea numărului de persoane ce trebuie să realizeze etichetarea, prin creșterea randamentului operatorului
Vedeți aici pagina de aplicatoare si dispensere.

Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!