+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Etichete autoadezive în rolă Etichete autoadezive A4 Etichete în coală

Etichete autoadezive in rola | Etichete in coala

Foarte mulți clienți întreabă care este modul de dispunere pentru etichete autoadezive in rola sau in coala (cazul de etichete autoadezive A4). Din acest punct de vedere, răspunsul vine în întâmpinarea ambelor situații: amândouă sunt posibile. Cu toate acestea, este preferată tipărirea in rola ca urmare a utilizării aparatelor de aplicare automată sau manuală. Experiența în imprimarea de etichete in rola în mai multe arii de activitate (alimentară, băuturi, farmaceutică, îmbrăcăminte, etc.) se materializează într-un indice de calitate superior ce permite redarea fidelă a elementelor grafice și a culorilor.

Paleta de dimensiuni, forme și tehnici de imprimare, permite realizarea de etichete în diferite tiraje în funcție de cerere.

Imprimarea de etichete in rola se poate realiza cu ajutorul tiparului flexografic, în cazul tirajelor mari, tiparului digital în cazul tirajelor mici sau cu ajutorul unor imprimante termice, pentru variantele în care textul presupune monocromie, date variabile și un volum foarte mic. În cazul flexografiei, cele 6 grupuri de culoare permit realizarea celor mai creative etichete, înnobilate prin tehnici speciale precum folio auriu sau argintiu, lăcuire totală sau selectivă, laminare, etc.

Tipărirea cu imprimante termice se realizează prin transfer termic cu ajutorul riboanelor, disponibile în mai multe culori, ce sunt atent selecționate în funcție de aplicabilitate. Gama de etichete in coala personalizate sunt preferate de către clienții care au tiraje mai mici sau care dețin echipamente de tip Laser Jet sau Ink Jet.

Etichete autoadezive in rola

etichete in rola sau etichete in coala, etichete autoadezive A4

Etichete in rola | Etichete autoadezive A4 sau coala

Indiferent de modul de dispunere, aproape tot ce înseamnă etichete autoadezive sunt create astfel încât să corespundă necesităților clienților noștri, punând în valoare design-ul și culorile acestora.

Etichete autoadezive in rola

Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Etichete autoadezive in rola

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.

etichete autoadezive a4 | etichete in coala

Etichete autoadezive in rola