+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Etichete non-adezive, TAG-uri de produs și bilete personalizate

Flexografia oferă posibilități nelimitate de imprimare, fiind unul din domeniile cu cele mai dinamice dezvoltări. Beneficiind de progresul tehnologic, tiparul flexografic concurează cu succes tiparul clasic offset, și oferă un raport preț-calitate optim în producția materialelor pentru industria ambalajelor.

Pe lângă segmentul de bază al tipăririi etichetelor autoadezive, la Label Print văd lumina tiparului inclusiv etichete necesare pentru promoții precum taguri utile în industria textilă (etichete carton), neck hangers, atât de populare pentru personalizarea sticlelor la diferite evenimente, etichete de raft și chiar etichete textile.

Astfel marcate, produsele sunt ușor remarcabile, ieșind în evidența prin culoare și funcționalitate prin șansa de a transmite mai multe informații și argumente ce pot concretiza intenția de cumpărare.

Aceste etichete neadezive se regăsesc, în functie de aplicație, în mai multe materiale:

  • tag carton
  • tag carton laminat
  • tag transfer termic
  • tag direct termic

Posibilitatea printarii etichetelor textile în rolă, a redus timpul și costurile asociate industriei textile, susținând astfel campaniile de branding, dar și informare în ceea ce privește materialele utilizate și condițiile de spălare.

etichete carton etichete non-adezive  tag de produs
Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.

etichete carton