+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Riboane Ceară & Rășină (Wax & Resin) – imprimante cu transfer termic

 

Aceste riboane ceară și rășină pentru imprimare prin transfer termic sunt adecvate imprimantelor cu cap plat (flat head) precum Avery Dennison, Zebră, Datamax, Sato, Intermec, Citizen, Godex.

ARMOR APR 6

Prezentare

Riboanele APR 6 de la ARMOR reprezintă gama de riboane standard cu compoziție de ceară+rășină

APR 6 este o gamă foarte versatilă ce vă ajută să faceți imprimări de o calitate foarte bună pe aproape orice tip de hârtie și plastic. De asemenea printarea se poate face la temperaturi joase pentru a economisi energie. | ribbon ceara rasina

Pe lângă o calitate foarte bună a imprimării veți avea asigurată și o rezistență mecanică perfectă dar și rezistentă la temperaturi de pana la 200°C. 

Puncte forte

Versatilitate și rezistență.

Backcoating-ul protejează capul de imprimare.

Puteți printa pe o gamă largă de etichete din hârtie și plastic: material plastic mat sau lucios, hârtie vellum (uncoated), hârtie premium semilucioasa (coated), tag-uri de carton sau material plastic, etc.

Specificații

Compatibil cu tehnologia “flat head”.

Intensitatea negrului de 2.1 ODR.

Suportă o viteză de printare de până la 300mm/s.

Imprimarea rezistă la temperaturi de până la 100 de grade Celsius.

Grosime suport: 4,5 Microni; Grosime totala: <9 Microni

Mărimi disponibile

lungime 74m, cu latime de: 55mm, 65mm, 83mm, 110mm.

lungime 300m, cu latime de: 40mm, 50mm, 60mm, 80mm, 100mm, 110mm, 154mm, 170mm.

lungime 450m, cu latime de: 90mm, 110mm, 154mm.

ribbon ceara rasina

LP 34

Prezentare

LP 34 este un tip de ribon ceară și rășină de calitate superioară a imprimării pe suprafețe de plastic. Aceste riboane sunt prevăzute cu un substrat nou care depășește durată de viață a capului de printare.

Riboanele de ceară și rășină se utilizează pentru o gamă largă de material, de la hârtia aspră fără plastifiere până la materialele filmice sintetice cu rezistentă la zgâriere și pete, iar că și destinație, etichetele coduri de bare și grafică se pretează cel mai bine.

Ribonul LP 34 oferă o calitate superioară a imprimării care răspunde majorității aplicațiilor premium. Oferă o excelentă definiție a liniilor și este rezistent la solvenți. Riboanele LP 34 sunt adecvate pentru imprimantele cu cap plat (flat head) precum Avery, Novexx, Zebra, Datamax, Intermec, Citizen, Sato și altele.

Specificații

Grosime film: 4,5 microni

Grosime totala a ribonului: 8,5 microni

Densitatea ceara/ rasina pe ribon: 1,20 scala MacBeth

Conditii de depozitare: spatiu uscat, 5 grade Celsius-35 grade Celsius

Nivel umiditate recomandat la depozitare: intre 20-80%

Perioada de valabilitate: 12 luni dupa livrare (garantat)

Stingatoare: apa, spuma, pulbere, spuma chimica, dioxid de carbon

Mărimi disponibile

lungime 74m, cu latime de: 55mm, 65mm, 83mm, 110mm.

lungime 300m, cu latime de: 40mm, 50mm, 60mm, 80mm, 100mm, 110mm, 154mm, 170mm.

lungime 450m, cu latime de: 90mm, 110mm, 154mm.

ribbon ceara rasina
Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.