LABEL PRINT SRL - Str. Maior Câmpeanu Alexandru, Nr. 48, Sector 1, București +40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro Formular cerere ofertă preț

Aparate de etichetat | Aplicatoare etichete

Aplicatoarele de role de etichete reduc timpul necesar aplicării etichetelor, deoarece operatorul are întotdeauna o mână liberă pentru a putea manipula produsul. Deoarece nu mai este necesară dezlipirea manuală a etichetelor de pe bandă, dezlipire care îngreunează procesul de etichetare, un alt avantaj al acestor echipamente ar fi reducerea numărului de persoane ce trebuie să realizeze etichetarea, prin creșterea randamentului operatorului.

Aplicator de etichete Towa AP65-60

aplicator etichete

Specificații

Lungimea etichetei: 20-60mm
Lățimea etichetei: 25-60mm
Diametrul maxim al rolei: 100mm

Aplicator de etichete Towa AP65-100

aplicator etichete

Specificații

Lungimea etichetei: 20-60mm
Lățimea etichetei: 55-100mm
Diametrul maxim al rolei: 100mm

Contactează-ne să îți recomandăm ceea ce ți se potrivește din întreaga noastră gamă de produse!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint (Tipografie Etichete Autoadezive) o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadeziveetichete personalizateetichete adeziveetichete autocolante sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate)etichete personalizateetichete adeziveetichete autocolanteetichete autoadezive reclosureetichete autoadezive de securitate și durabileetichete autoadezive în rolă sau în coalăetichete non-adezive, etichete produse, etichete sticle sau de etichete cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și produse conexe etichetelor precum: imprimante de eticheteaplicatoare eticheteriboane pentru imprimante cu transfer termic (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenser etichete sau roluitoare de etichetemarcatoare de preț și codcititoare coduri de bare. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.