+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Aparate de etichetat | Aplicatoare etichete

Aplicatoarele de role de etichete reduc timpul necesar aplicării etichetelor, deoarece operatorul are întotdeauna o mână liberă pentru a putea manipula produsul. Deoarece nu mai este necesară dezlipirea manuală a etichetelor de pe bandă, dezlipire care îngreunează procesul de etichetare, un alt avantaj al acestor echipamente ar fi reducerea numărului de persoane ce trebuie să realizeze etichetarea, prin creșterea randamentului operatorului.

Aplicator de etichete Towa AP65-60

aplicator etichete

Specificații

Lungimea etichetei: 20-60mm
Lățimea etichetei: 25-60mm
Diametrul maxim al rolei: 100mm

Aplicator de etichete Towa AP65-100

aplicator etichete

Specificații

Lungimea etichetei: 20-60mm
Lățimea etichetei: 55-100mm
Diametrul maxim al rolei: 100mm

Contactează-ne să îți recomandăm ceea ce ți se potrivește din întreaga noastră gamă de produse!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.