+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Etichete de securitate | Etichete adezive cu filigrane sau holograme

Experiența noastră în producerea etichetelor de securitate este valoroasă, în ceea ce priveste crearea designului și respectarea practicilor de securitate în domeniu. Utilizăm ultimele tehnici și tehnologii pentru a ne asigura că oferta noastră este competitivă și suntem prima opțiune în respectarea standardelor de securitate ale produselor.

Obiectivul principal al etichetelor este de a prelua rolul de „sigiliu” și de a preveni în acest fel contrafacerea acestora, care a înregistrat cote alarmante în ultima perioadă în special în segmentul farmaceuticelor. Se pot folosi pe orice tip de material (fibrolemnos, plastic, lemn).

Orice tentativă de a îndepărta eticheta va conduce la o rupere vizibilă sau la unele tipuri o delaminare, lăsând un mesaj clar și evident. Daca materialul a fost delaminat, nu rămâne nici o urma de adeziv pentru a permite o ulterioară relipire a etichetei.

Pornind de la dorința de a oferi un produs sigur, etichetele de securitate autoadezive au ca și arie de aplicabilitate următoarele domenii: industria farmaceutică, industria alimentară, cosmetice, retail, electronice, industria auto, logistică. Există mai multe soluții de reducere sau chiar eliminare a contrafacerii utilizând holograme, sau diferite materiale ce conțin fibre, planșete, filigrane, fire, dungi iridescente, și prezintă reactivitate la anumiți solvenți.

Alegerea unei etichete de securitate este o oportunitate atât din punct de vedere al costurilor cât și al timpului dedicat supravegherii trasabilității produsului.

Etichetele durabile își confirmă reputația de a „supraviețui” în orice condiții de mediu, precum contactul cu apa, diferite chimicale, sau detergenți, pentru a permite identificarea produsului chiar după perioade îndelungate. Prin tehnologia flexografică, etichetele beneficiază de o componentă estetică valoroasă, prin evidențierea elementelor grafice, imaginilor sau codurilor de bare cu ajutorul policromiei, dar și de finisari suplimentare precum laminarea, pentru un plus de rezistență. Laminarea se poate efectua cu substanțe ce protejează împotriva razelor UV, agenților de curățare, factorilor termici și diferitelor substanțe chimice. În funcție de mărimea stratului laminat, poate rezista la factori mecanici, termici, și chimici.

În cazul imprimantelor termice, durabilitatea este obținută cu ajutorul riboanelor, disponibile într-o varietate de culori și dimensiuni, ce permit expunerea produselor la variații de temperatură sau lumină.

Etichetele rezistente la temperaturi înalte sunt tipărite pe un material ce rezistă la temperaturi de pană la 300ºC. Acestea se pot imprima si prin transfer termic.

Etichetele rezistente la temperaturi joase sunt aplicate pe produsele care necesită păstrarea la temperaturi joase. Aceste etichete sunt tipărite pe un material special ce le împiedica deteriorarea.

Etichetele aplicate pe suprafețe dificile sunt tipărite pe un material special cu un adeziv deosebit de puternic, ce permite aplicarea lor pe suprafețe speciale (cauciuc, caramidă, teracotă etc).

Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!
etichete de securitate | etichete durabile

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.