+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Etichete sticle

Pregătiți pentru industria produselor ambalate în recipiente de sticlă, LabelPrint produce etichete sticlă, etichete borcane, etichete sticle vin, etichete decorative la cel mai înalt nivel (cu folio, serigrafie, embossing), etichete albe LabelLife (netipărite), etichete multipagină. Incluzând și serviciile de design când este cazul, oferim clienților pachetul complet de produse și servicii la cheie.

Industria vinului vine cu cele mai mari exigențe și impune etichete de o elegantă desavarșită, dar și funcționale în același timp. Eticheta desăvarșește sticla de vin.

LabelPrint este specializată și în etichete pentru sticle. Putem imprima etichetele pe orice suport – hârtie cretată, lucioasă, metalică, transparentă, texturată sau groasă. Adezivul utilizat este adaptat la condițiile speciale de păstrare a vinului: rezistent în timp, la temperaturi joase și la apă, important pentru păstrarea în frapieră. Noile cerneluri termosensibile oferă chiar posibilitatea de a fi informați în legatură cu temperatura lichidului în cazul unei sticle al cărei conținut se recomandă a fi servită la o anumită temperatura.
Recomandăm să testați hârtia și adezivul înainte de imprimarea pe sticlă.
Diversitatea tipurilor de etichete constă în multitudinea de culori posibile CMYK sau Pantone, de materiale (hârtie, polipropilenă sau textile), de substraturi inclusiv Piggy Back, și de adezivi, având la bază eforturile unor echipe dedicate să susțină tot procesul din faza de design și până la producția și livrarea efectivă.
Laminarea, pentru rezistență la apă și durabilitate, lăcuirea integrală sau selectivă pentru un efect de strălucire, imprimarea codurilor de bare înseriate sau cele pentru securitate, sunt doar exemple care denotă posibilitățile nelimitate care stau la baza flexografiei.

Vă stăm la dispoziție cu informații și mostre pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie.

Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.