+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Etichete sticlă – cel mai la îndemână mod de a-ți promova produsul. Știm că pare de necrezut, dar adevărul este că etichetele pentru care optezi pentru sticle sunt relevante în acest proces de cumpărare din partea consumatorilor. La rândul tău ești consumator, la fel și noi, așa că dacă privim în ansamblu situația, ne dăm seama că este adevărat. Atunci când cumpărăm un produs, pe care nu l-am mai încercat până atunci, eticheta este cea care ne convinge să îi acordăm atenție și să îl încercăm.

Care sunt avantajele unor etichete pentru sticlă?

Etichetele pentru sticlă îți oferă foarte multe avantaje. Dacă le-ai subestimat până acum, te înțelegem. Nimeni nu s-a născut perfect sau atotștiutor, așa că nu îți face griji. Chiar dacă nu le-ai acordat atenție până acum, să ști că nu este prea târziu.

Oricând este momentul potrivit pentru a investi în afacerea ta și pentru a încerca noi strategii care să te aducă mai aproape de un succes de invidiat. Tocmai acesta este cel mai mare avantaj al etichetelor pentru sticle. Cu ajutorul etichetelor, îți poți promova și evidenția produsul. Etichetele îl vor putea convinge pe consumator că produsul tău merită să fie cumpărtat, tocmai de aceea trebuie să le acorzi atenție. Din toate produsele existente, al tău poate fi văzut de consumator numaidecât, odată ce eticheta este una armonioasă și atractivă. Tocmai de aceea, designul etichetelor pentru sticlă este factorul cheie. Despre cum îți poți evidenția produsul cu ajutorul etichetelor vom vorbi puțin mai târziu, fiindcă încă nu am terminat de discutat despre avantajetele etichetelor pentru sticlă.

Tot prin intermediul lor, le voi oferi consumatorilor toate informațiile de care au nevoie. În funcție despre etichete vorbim, pentru apă sau pentru vin, ai o serie de informații ce trebuie neapărat încadrate în etichete. La apă, de exemplu, este nevoie să menționezi numele producătorului, dacă este carbogazoasă sau nu, unde este îmbutaliat produsul, termenul de valabilitate și condițiile de păstrare.

În schimb, la vin, informațiile sunt puțin mai complexe. Pentru etichetele sticlelor de vin, trebuie să menționezi numele și adresa producătorului și al îmbuteliatorului, care este soiul din care vinul a fost produs, anul de producție și categoria calitativă din care face parte vinul, volumul total al vinului din butelie, conținutul de alcool și de zahăr. Chiar dacă aceste informații pentru etichetele sticlelor de vin sunt destul de multe, nu te lăsa păcălit.

Este foarte ușor să treci toată informația menționată, iar în tot acest timp, etichetele sticlelor să fie plăcute și clare. Dar tu nu trebuie să îți bați capul cu asta! Label Shop îți stă la dispoziție cu cele mai bune servicii de etichetare, chiar și pentru sticle. Experiența noastră ne ajută deja să îți pregătim cele mai bune soluții, așa că ne poți contacta cu încredere.

P.S: Etichetele realizate de noi și toate serviciile noastre dau dependență, fiindcă atât de bine ne facem treaba și atât de mult te vom impresiona!

Cum îmi pot evidenția produsul cu ajutorul unor etichete autoadezive pentru sticle?

Dacă ai nevoie de etichete pentru sticlă, profită de această ocazie. Etichetele pentru sticle sunt foarte avantajoase și îți permit să îi dai frâu liber imaginației. Da, este adevărat că băuturile, fie ele alcoolice sau nu, sunt destul de numeroase. Tocmai de aceea, acum este momentul potrivit să îți iei inima în dinți și să îți imaginezi cele mai plăcute etichete pentru sticle pentru tine și pentru afacerea ta. În cadrul etichetelor pentru sticle este nevoie să menționezi toate informațiile scrise mai sus. Acele informații pot fi amenajate în așa fel încât să se vadă clar, să fie ușor de înțeles pentru consumator și să nu arate aglomerat.

Pe lângă toate acele informații, acum ai ocazia de a lăsa ca latura ta creativă să iasă la suprafață. Poți scrie o scurtă istorie sau poveste a apariției produsului, te poți adresa consumatorului cu un scurt mesaj publicitar, poți utiliza simboluri reprezentative pentru tine sau pentru comunitate și nu numai. Toate aceste elemente îți pot fi de mare ajutor, fiindcă sunt o modalitate simplă de a te evidenția și de a convinge consumatorul că prodosul tău este potrivit pentru el. Este important ca designul să fie unul conturat plăcut, să mențină un echilibru vizual și să fie atrăgător.

Alege ceva reprezentativ și ceva ce crezi tu că va câștiga atenția și aprecierea consumatorului, iar în continuare, te poți bucura de aprecierile și de succesul care te așteaptă.

Label Print este producător de etichete autoadeziveautocolantereclosurede securitate și durabileîn rolă sau în coalănon-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: aplicatoare eticheteriboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), roluitoare de etichetemarcatoare de preț și codaparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.