+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Conține lapte? Nu știm! Iată una dintre acele greșeli etichetare care te-ar putea costa scump!

 Este posibil ca pe o etichetă pe care o realizezi să nu ții cont de mai multe aspecte, ba chiar să omiți anumite ingrediente ale unor produse, iar acest lucru s-ar putea transforma într-un adevărat dezastru pentru tine. Poate că te întrebi de ce anume este atât de important sau cât de gravă ar putea fi această eroare. Ei bine, pentru cei care prezintă intoleranță la lactoză, consumarea unui produs care conține lapte ar putea să îi trimită direct la spital, iar răspunzător pentru acest lucru ești chiar tu! De aceea, ține cont să eviți acele greșeli în etichetare, întrucât ți-ar putea afecta afacerea!

 

Astfel de greșeli etichetare cu privire la un anumit produs ar putea construi campanii de marketing cu privire la conformitatea produsului cu adevărat dezastruoase. Te-ai putea trezi într-o adevărată avalanșă de întrebări, de controale, de clienți nemulțumiți care vor dori să îți returneze produsul, nu ți-l vor mai cumpăra de la raft și chiar vor ajunge să te reclame sau să îți dea recenzii negative.

 

De aceea, dacă vrei stabilitatea afacerii tale, dacă vrei să dormi liniștit noaptea în calitate de administrator, ai grijă la tot ceea ce scrii pe eticheta produsului și mai mult ca sigur vei avea rezultatele cele mai bune. Chiar dacă greșeala s-a strecurat când deja etichetele sunt tipărite sau poate chiar lipite pe produs, ar fi bine să iei în calcul dezlipirea acestora sau lipirea altora pe deasupra, fără să se vadă în așa fel încât să îi oferi consumatorului toate detaliile cu privire la produsul pe care îl reprezinți.

 

Iată mai în jos trei motive pentru care este bine să beneficiezi de controlul calității prin tehnologie!

 

Știai că există tehnologii care te pot ajuta să previi greșeli etichetare grave, mai exact acele dezastre de etichetare? Am putea vorbi despre tehnologie care se bazează pe senzori fotoelectrici, detectare ultravioletă și inspecție vizuală a camerei.

 

Dincolo de detecția oferită de senzorii fotoelectrici și detectarea ultravioletă, inspecția vizuală a camerei are în vedere realizarea unei fotografii a etichetei în așa fel încât aceasta să poată fi acceptată sau respinsă în conformitate cu standardele de calitate. Prin această inspecție vizuală se observă dacă eticheta este sau nu poziționată corect și în același timp se evaluează textul de pe etichetă, în așa fel încât să corespundă solicitărilor din piață, codificarea culorilor, prezența codului de bare, dar și prezența codurilor de lot. Ca atare, prin această tehnologie pot fi îndreptate anumite erori sau mai exact ar putea fi observate din timp, mai înainte ca produsul să ajungă la raft.

 

Chiar dacă vorbim despre tehnologie, ar fi bine totuși ca aceasta să fie verificată de inspecția manuală tradițională. În acest fel ar putea preveni anumite riscuri printr-o programare incorectă a computerului sau atunci când senzorii au fost configurați greșit. De aceea, un ochi critic este întotdeauna binevenit în timpul procesului de producție.

 

 

 

Procesul de producție trebuie să se desfășoare perfect

 

Atunci când vorbim despre producția unui produs, evită întotdeauna toate acele greșeli în etichetare și ține cont că producția să se desfășoare corect. Folosește  tehnologia de cea mai înaltă calitate, dar și inspecția umană. Toate acestea te vor ajuta să beneficiezi de cel mai bun produs expuse la raft, cel fără erori și deloc criticat de consumatori.

 

Dacă vei acorda multă atenție produsului tău nimeni nu se va îmbolnăvi și nimeni nu va fi supus niciunui risc. De aceea, ține cont și încearcă să faci totul ca la carte. labelprint.ro este alături de tine în procesul de etichetare. Îți oferim cele mai bune sfaturi și cei mai buni specialiști te vor ajuta să realizezi grafica etichetei tale. Îți vom spune ce anume ar trebui să conțină o etichetă în funcție de caracteristicile produsului și astfel ne vom asigura împreună că facem treaba de cea mai buna calitate.