LABEL PRINT SRL - Str. Maior Câmpeanu Alexandru, Nr. 48, Sector 1, București +40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro Formular cerere ofertă preț

Stickere Autoadezive – Decorative sau Promotionale

Indiferent de scopul acestora, decorativ sau promoțional, stickerele dau frâu liber imaginației prin materializarea oricărui desen, imagine, sau element grafic imaginat, pe diferite suporturi precum pereți, laptopuri, mașini. În ipostaza de accesorii decorative sau de promovare, pot lua orice forma cu ajutorul imprimantelor color tip cutter-plotter care vor taia dupa un desen vectorial ales sau conceput de grafician.

sticker

Stickere decorative

Orice spațiu sau obiect se poate remarca prin originalitate și unicitate alegând stickerele decorative. Misiunea lor este să creioneze o nouă imagine ce completează viziunea creatoare. (sticker decorativ)

Vezi detalii!

sticker

Stickere personalizate

Recomandate de raportul optim calitate-preț în campaniile promoționale, stickerele personalizate și-au câștigat reputația de a aduce un plus de vitalitate oricărei campanii de marketing. (sticker personalizat)

Vezi detalii!

sticker

Stickere promotionale

Recomandate de raportul optim calitate-preț în campaniile promoționale, stickerele personalizate și-au câștigat reputația de a aduce un plus de vitalitate oricărei campanii de marketing. (sticker promotional)

Vezi detalii!

Ținând cont de scopul stickerelor de a personaliza un spatiu sau un obiect, acestea pot fi printate neținând cont de tiraj, pornind de la premise precum unicitate și originalitate. Imaginația este fără limite atât în materie de design cât și tiraj.

Astfel, orice spațiu sau obiect poate deveni o valență a originalității într-un mod simplu și curat, având avantajul unei aplicări ușoare și de durată datorită calității adezivului.

Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint (Tipografie Etichete Autoadezive) o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadeziveetichete personalizateetichete adeziveetichete autocolante sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate)etichete personalizateetichete adeziveetichete autocolanteetichete autoadezive reclosureetichete autoadezive de securitate și durabileetichete autoadezive în rolă sau în coalăetichete non-adezive, etichete produse, etichete sticle sau de etichete cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și produse conexe etichetelor precum: imprimante de eticheteaplicatoare eticheteriboane pentru imprimante cu transfer termic (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenser etichete sau roluitoare de etichetemarcatoare de preț și codcititoare coduri de bare. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

sticker