+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Stickere Autoadezive – Decorative sau Promotionale

Indiferent de scopul acestora, decorativ sau promoțional, stickerele dau frâu liber imaginației prin materializarea oricărui desen, imagine, sau element grafic imaginat, pe diferite suporturi precum pereți, laptopuri, mașini. În ipostaza de accesorii decorative sau de promovare, pot lua orice forma cu ajutorul imprimantelor color tip cutter-plotter care vor taia dupa un desen vectorial ales sau conceput de grafician.

sticker

Stickere decorative

Orice spațiu sau obiect se poate remarca prin originalitate și unicitate alegând stickerele decorative. Misiunea lor este să creioneze o nouă imagine ce completează viziunea creatoare. (sticker decorativ)

Vezi detalii!

sticker

Stickere personalizate

Recomandate de raportul optim calitate-preț în campaniile promoționale, stickerele personalizate și-au câștigat reputația de a aduce un plus de vitalitate oricărei campanii de marketing. (sticker personalizat)

Vezi detalii!

sticker

Stickere promotionale

Recomandate de raportul optim calitate-preț în campaniile promoționale, stickerele personalizate și-au câștigat reputația de a aduce un plus de vitalitate oricărei campanii de marketing. (sticker promotional)

Vezi detalii!

Ținând cont de scopul stickerelor de a personaliza un spatiu sau un obiect, acestea pot fi printate neținând cont de tiraj, pornind de la premise precum unicitate și originalitate. Imaginația este fără limite atât în materie de design cât și tiraj.

Astfel, orice spațiu sau obiect poate deveni o valență a originalității într-un mod simplu și curat, având avantajul unei aplicări ușoare și de durată datorită calității adezivului.

Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.

sticker