+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Atrage noi clienți cu stickerele promoționale Label Print

 

Promovarea unui nou produs sau comunicarea unei oferte speciale se poate realiza cu ajutorul unor stickere care cuceresc atenția targetului.

Realizate din materiale calitative cu ajutorul unor tehnologii superioare, stickerele se remarcă printr-un grad ridicat de vizibilitate, îndeplinind cu succes atât criteriile estetice cat și cele funcționale.

Portofoliul nostru de ștanțe permite tipărirea stickerelor în orice formă dorită, astfel încât promoțiile vor beneficia de costuri de producție optime.

Vă prezentăm în poza alăturată niște variante de etichete tip „neck hangers” ca să exemplificăm vizual câteva din zona de promoționale sticle.

stickere etichete promotionale Label Print

Combinarea tehnologiei cu ultimele prese ce utilizează cerneluri UV, garantează reactivitatea consumatorilor

 

Avantajul stickerelor promoționale este atragerea atenției chiar și a celor mai indiferenți clienți, ce astfel devin receptivi la ofertele de preț.

În cursa de a economisi, aceștia reacționează pozitiv când observă pachetele promoționale sau ofertele de nerefuzat.

Puteți astfel să motivați clienții să cumpere cu stickere autoadezive promoționale gen X+1 gratis care scot in evidență oferta.

stickere etichete promotionale Label Print
stickere etichete promotionale Label Print

Motivele pentru care sunt recomandate stickerele promoționale aplicate direct pe ambalaj

N

Cresc notorietatea și susțin activitatea de branding

N

Răspund cu succes pe o piață competitivă

stickere etichete promotionale Label Print
N

Conving consumatorii să încerce noul produs

N

Mențin un dinamism în stocul de produse

Etichete promotionale Label Print
N

Pot lansa o nouă campanie de marketing

N

“Îndulcesc” creșterea generală a prețurilor

stickere etichete promotionale Label Print
N

Generează un impact imediat la locul vânzării, motivând consumatorii nu doar să cumpere produsul dar să se familiarizeze cu brandul


N

Generează un impact imediat la locul vânzării, motivând consumatorii nu doar să cumpere produsul dar să se familiarizeze cu brandul

În acest caz, stickerele autoadezive imprimate pot susține eforturile de comunicare, fiind executate atât cu ajutorul flexografiei, în cazul unor tiraje foarte mari, cât și al imprimantelor termice ce pot imprima tiraje mai mici cu posibilitate de a tipări cu o singura culoare.

Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.

sticker | stickere | stikere | stiker