+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Stickere personalizate

Avantaje

N

Cresc vizibilitatea unui bussiness și construiesc identitatea

N

Susțin eforturile de marketing ale unei companii aducând un plus de valoare

N

Se remarcă oricând, oriunde, oricum

stickere personalizate
stickere personalizate
stickere personalizate

Maximizează expunerea business-ului tău cu Stickerele personalizate promoționale, ce susțin construirea identității brandului, eficiența promoțiilor, creșterea vânzărilor. Toate obiectivele de marketing devin realizabile la costuri reduse cu ajutorul stickerelor promoționale, a căror popularitate a crescut în rândul afacerilor care își utilizează optim bugetele pentru promovare. (stickere personalizate)

Stickerele nu mai reprezintă doar metode de divertisment pentru copii, ci au devenit un instrument de marketing puternic ce ar trebui să facă parte din orice program de marketing. Preconcepțiile legate de stickere și aplicabilitatea lor sunt eliminate atunci cand iși dovedesc funcționalitatea ca mijloace de publicitate și vehicule pentru distribuirea informațiilor.

Dacă dispui de un buget special destinat acestui scop, stickerele personalizate sunt investiția perfectă. Reprezintă una dintre cele mai eficiente căi de a promova mesajul companiei, obiectele personalizate în acest mod aduc angajații unei companii sub aceeași umbrelă și întăresc convingerea unei unități, atât în interiorul companiei, cât și în exterior. (stickere personalizate)

Un sticker promoțional poate acționa în două direcții:

1. Ca un produs personalizat care poate fi aplicat pe diverse suporturi vizibile, precum o mașină, având rolul de promovare și expunere în diferite medii.
2. Ca un furnizor de informatii pentru potentialii clienti. (sticker personalizat)

Corelând cele două funcții se pot observa avantajele legate de costuri și eficiență. Pentru a obține un impact maxim stickerele trebuie să întrunească mai mulți parametri: un design atractiv, un text inspirat, și un partener de încredere care să le imprime la o calitate superioara.

Odata ce se alege design-ul și se stabilește mediul în care vor fi expuse (interior / exterior) se contactează tipografia luând in considerare materialul care va fi imprimat pentru a rezista factorilor externi. (sticker personalizat)

Noi îți propunem o gamă de stickere realizate pe tipar digital, la costuri deja maximizate, cu un adeziv excelent, iar dacă iți faci probleme în privința textului sau a imaginii, avem specialiști care te pot ajuta să îți transpui ideile și dorințele într-un concept atractiv.

sticker personalizat
Contactează-ne și îți garantăm că vei fi extaziat de ce va ieși din mâna creativilor noștri!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.