LABEL PRINT SRL - Str. Maior Câmpeanu Alexandru, Nr. 48, Sector 1, București +40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro Formular cerere ofertă preț

Soluții software editare și tipărire etichete

În funcție de brandul imprimantei și modelul ales precum și a tipului de etichete folosite se poate opta pentru următoarele variante de soft de design astfel încât munca dumneavoastră să fie și mai ușoară:

software editare tiparire etichete nicelabel

NiceLabel Designer

Softul pentru design Nice Label ajuta la realizarea rapida a graficii etichetelor, rezultand astfel un proces eficient de imprimare.

software editare tiparire etichete zebra

Zebra Designer

Softul pentru design Zebra simplifica crearea etichetelor la standardele fiecarei industrii.

software editare tiparire etichete godex

Godex QLabel

Softul de imprimare etichete QLabel a fost creat de Godex si permite afisarea pe ecran a graficii, fonturilor, codurilor de bare precum si a altor elemente care vor aparea in varianta printata a etichetelor.

software editare tiparire etichete bartender

Bartender

Cu Bartender poti crea si printa etichete si coduri de bare in doar cateva minute. Acest lucru e facilitat de functia inteligenta Templates.

Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint (Tipografie Etichete Autoadezive) o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadeziveetichete personalizateetichete adeziveetichete autocolante sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate)etichete personalizateetichete adeziveetichete autocolanteetichete autoadezive reclosureetichete autoadezive de securitate și durabileetichete autoadezive în rolă sau în coalăetichete non-adezive, etichete produse, etichete sticle sau de etichete cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și produse conexe etichetelor precum: imprimante de eticheteaplicatoare eticheteriboane pentru imprimante cu transfer termic (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenser etichete sau roluitoare de etichetemarcatoare de preț și codcititoare coduri de bare. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.