+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Soluții software editare și tipărire etichete

În funcție de brandul imprimantei și modelul ales precum și a tipului de etichete folosite se poate opta pentru următoarele variante de soft de design astfel încât munca dumneavoastră să fie și mai ușoară:

software editare tiparire etichete nicelabel

NiceLabel Designer

Softul pentru design Nice Label ajuta la realizarea rapida a graficii etichetelor, rezultand astfel un proces eficient de imprimare.

software editare tiparire etichete zebra

Zebra Designer

Softul pentru design Zebra simplifica crearea etichetelor la standardele fiecarei industrii.

software editare tiparire etichete godex

Godex QLabel

Softul de imprimare etichete QLabel a fost creat de Godex si permite afisarea pe ecran a graficii, fonturilor, codurilor de bare precum si a altor elemente care vor aparea in varianta printata a etichetelor.

software editare tiparire etichete bartender

Bartender

Cu Bartender poti crea si printa etichete si coduri de bare in doar cateva minute. Acest lucru e facilitat de functia inteligenta Templates.

Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.