+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Sistem de imprimare etichete

sistem de etichetare

Servicii grafică și design

Cu ajutorul echipei noastre de design puteți realiza grafica preferată pentru etichete, ce poate cuprinde text, cod de bare și simboluri grafice, în limita rezoluției imprimantei dar și a spațiului limitat de dimensiunile etichetei. Fiecare design este optimizat și unic.

sistem de imprimare etichete grafica design

Alegerea imprimantei de etichete

Tipul de imprimantă de care aveți nevoie trebuie corespundă necesităților existente și previziunilor în ceea ce privește volumul și dimensiunile etichetelor.  recomandăm achiziția unui model de imprimantă cu soft de imprimare inclus, acestea fiind de regulă făcute pentru a fi foarte ușor de folosit de către utilizator. Aveți aici o gama largă de imprimante din care puteți alegeți.

sistem de imprimare etichete imprimanta etichete

Consumabile

Alegerea de consumabile pentru imprimantele de etichete nu depinde doar de mărimea etichetelor ci mai sunt și alte câteva aspecte de care trebuie ținut cont. Iată câteva criterii: design-ul, dimensiunea și materialul ambalajului pe care se va aplică eticheta, dar și condițiile de umiditate și temperatura la care va fi expusă în timpul transportului și depozitării.

sistem de imprimare etichete consumabile ribon

Imprimare și roluire

Pentru volume mai mari de etichete vine în ajutor și posibilitatea de automatizare în procesul de roluire a etichetelor după ce acestea au fost tipărite, cu ajutorul unui roluitor extern. Utilitatea lui se justifică nu numai dacă volumul de imprimare este crescut ci și dacă doriți utilizați ulterior pentru aplicarea etichetelor pe produse un aplicator manual. Puteți alege de aici un roluitor care vi se potrivește.

sistem de imprimare si roluire etichete

Etichete tipărite

În situația etichetelor preimprimate/tiparite se pot supraimprima elemente de date variabile cum ar fi lot, date de expirare, serii, texte, coduri de bare. Rolele au dimensiuni variabile la cerere pentru a fi adaptate mai multor situații: imprimantă, aplicator etc.

sistem de imprimare rola etichete

Aplicarea etichetelor

După realizarea rolelor de etichete aveți posibilitatea utilizării unui aplicator manual/automat sau a unui dispenser pentru ușurarea procesului de aplicare a etichetelor pe produs.
Avantajele utilizării unui aplicator de etichete:
* reducerea timpului necesar aplicării etichetelor, consecință a faptului că operatorul are întotdeauna o mâna liberă pentru a putea manipula produsul. Astfel, nu mai este necesară dezlipirea manuală a etichetelor de pe bandă, dezlipire care îngreunează procesul de etichetare.
* reducerea numărului de persoane ce trebuie să realizeze etichetarea, prin creșterea randamentului operatorului
Vedeți aici pagina de aplicatoare si dispensere.

aplicare etichete
Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.

sistem de imprimare etichete