Consultanță și service

Diversitatea tipurilor de etichete, stickere și aplicații poate crea confuzie, de aceea oferim tot suportul necesar în procesul de selecție, respectând cerințele și specificațiile clienților noștri și asigurând trasabilitatea etichetei de la etapa de design până la cea de tipărire. În plus, expertiza în domeniu ne recomandă în selectarea echipamentelor conexe optime pentru producția de etichete, astfel încât ele să corespundă din punct de vedere tehnic cu cerintele de calitate.
Acest serviciu este gratuit și face parte din pachetul de beneficii oferit de Label Print tuturor clienților ce doresc o vizibilitate maximă a produselor la locul de vânzare. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați și vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregului proces.

Angajamentul luat în slujba calitătii vizează atât producția cât și comercializarea echipamentelor, acestea fiind mereu însoțite de certificate de garanție și ghiduri practice de utilizare. Instalarea este gratuită și se face de către echipa noastră experimentată de tehnicieni, cărora vă puteți adresa pentru sfaturi sau soluții tehnice.

Menţinerea siguranţei şi fiabilităţii echipamentelor este asigurată de echipa Label Print, oferind service și consultanță tehnică la montaj, întreținere și reparații. Pe lângă componenta hardware, specialiștii noșri pot furniza soluții pentru imprimarea direct din baza de date, actualizări de software și facilitarea unei utilizări optime.

Aceste servicii sunt secondate de calitatea și excelența produselor pe care noi le comercializăm.

Din punct de vedere al consultanței vă propunem un sistem de imprimare ale cărui detalii le puteți vedea aici
Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!