Servicii de Printare & Copiere

Etichetele dumneavoastră fac parte din ambalajul produselor și presupun nu doar valoarea brandului, dar și imaginea companiei. Pentru că dumneavoastră să nu dați greș, aici la label print veți găsi echipa de profesioniști cu care să vă consultați și care să vă îndrume prin recomandarea a unor servicii de cea mai bune calitate.

Tipar flexografic

Label Print dispune de utilaje cu înaltă performanță tehnologică (utilaje de debitare, ștanțare și sortare), la care se alătură o echipă de tipografi și sortatori CTC cu experiență în domeniu.

Tipar digital

Soluția pentru necesități rapide, cost-eficiente și strategice.

Design si prepress

Label Print oferă soluții complete în conceperea etichetelor autoadezive în rolă ca urmare a tehnicii flexografice utilizate și a experienței bogate în domeniul executării lucrărilor tipografice.

Consultanță și service

Label Print oferă service și consultanță tehnică cu privire la montaj, întreținere și reparații. De asemenea, vă putem ajuta cu soluții tehnice pentru imprimarea direct din baza de date, actualizări de software, precum și pentru orice dificultăți întâmpinate în utilizarea echipamentelor furnizate.

Distribuție

Transportul produselor este asigurat prin intermediul propriului parc auto sau firmelor de curierat, produsele fiind livrate întotdeauna către clienți indiferent de locație.

Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!