LABEL PRINT SRL - Str. Maior Câmpeanu Alexandru, Nr. 48, Sector 1, București +40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro Formular cerere ofertă preț

Servicii Tipografice

Etichetele dumneavoastră fac parte din ambalajul produselor și presupun nu doar valoarea brandului, dar și imaginea companiei. Pentru că dumneavoastră să nu dați greș, aici la label print veți găsi echipa de profesioniști cu care să vă consultați și care să vă îndrume prin recomandarea a unor servicii de cea mai bune calitate.

servicii printare copiere tipar flexografic

Tipar flexografic

Label Print dispune de utilaje cu înaltă performanță tehnologică (utilaje de debitare, ștanțare și sortare), la care se alătură o echipă de tipografi și sortatori CTC cu experiență în domeniu.

servicii printare copiere tipar digital

Tipar digital

Soluția pentru necesități rapide, cost-eficiente și strategice.

servicii printare copiere design

Design si prepress

Label Print oferă soluții complete în conceperea etichetelor autoadezive în rolă ca urmare a tehnicii flexografice utilizate și a experienței bogate în domeniul executării lucrărilor tipografice.

servicii printare copiere consultanta

Consultanță și service

Label Print oferă service și consultanță tehnică cu privire la montaj, întreținere și reparații. De asemenea, vă putem ajuta cu soluții tehnice pentru imprimarea direct din baza de date, actualizări de software, precum și pentru orice dificultăți întâmpinate în utilizarea echipamentelor furnizate.

servicii printare copiere distributie

Distribuție

Transportul produselor este asigurat prin intermediul propriului parc auto sau firmelor de curierat, produsele fiind livrate întotdeauna către clienți indiferent de locație.

Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint (Tipografie Etichete Autoadezive) o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadeziveetichete personalizateetichete adeziveetichete autocolante sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. | servicii printare copiere

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate)etichete personalizateetichete adeziveetichete autocolanteetichete autoadezive reclosureetichete autoadezive de securitate și durabileetichete autoadezive în rolă sau în coalăetichete non-adezive, etichete produse, etichete sticle sau de etichete cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și produse conexe etichetelor precum: imprimante de eticheteaplicatoare eticheteriboane pentru imprimante cu transfer termic (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenser etichete sau roluitoare de etichetemarcatoare de preț și codcititoare coduri de bare. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

servicii tipografice | servicii tipografice