+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Servicii Tipografice

Etichetele dumneavoastră fac parte din ambalajul produselor și presupun nu doar valoarea brandului, dar și imaginea companiei. Pentru că dumneavoastră să nu dați greș, aici la label print veți găsi echipa de profesioniști cu care să vă consultați și care să vă îndrume prin recomandarea a unor servicii de cea mai bune calitate.

servicii printare copiere tipar flexografic

Tipar flexografic

Label Print dispune de utilaje cu înaltă performanță tehnologică (utilaje de debitare, ștanțare și sortare), la care se alătură o echipă de tipografi și sortatori CTC cu experiență în domeniu.

servicii printare copiere tipar digital

Tipar digital

Soluția pentru necesități rapide, cost-eficiente și strategice.

servicii printare copiere design

Design si prepress

Label Print oferă soluții complete în conceperea etichetelor autoadezive în rolă ca urmare a tehnicii flexografice utilizate și a experienței bogate în domeniul executării lucrărilor tipografice.

servicii printare copiere consultanta

Consultanță și service

Label Print oferă service și consultanță tehnică cu privire la montaj, întreținere și reparații. De asemenea, vă putem ajuta cu soluții tehnice pentru imprimarea direct din baza de date, actualizări de software, precum și pentru orice dificultăți întâmpinate în utilizarea echipamentelor furnizate.

servicii printare copiere distributie

Distribuție

Transportul produselor este asigurat prin intermediul propriului parc auto sau firmelor de curierat, produsele fiind livrate întotdeauna către clienți indiferent de locație.

Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.

servicii tipografice | servicii tipografice