+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Realizarea unor etichete în Word ar putea însemna pentru mulți dintre antreprenori costuri mici de producție, dar mai ales un timp redus pentru efectuarea acestora. Microsoft Word nu este doar o simplă aplicație pe care o cunoaștem doar atunci când tehnoredactăm un text, îl aranjăm în pagină, ci pur și simplu ne-ar putea folosi și pentru realizarea unor etichete. Cu alte cuvinte, am putea spune despre Word că este o aplicație destul de amplă, ce poate fi folosită în diverse metode. Astfel, am putea crea acele etichete în Word pe care mai apoi să le așezăm pe ambalajul unui produs. Le putem tipări cu ajutorul unei imprimante de bună calitate.

etichete in wordCum să realizezi o etichetă în Word?

Dacă vrei să realizezi o serie de etichete în Word ai nevoie de puțină imaginație, un text care să corespundă caracteristicilor produsului, dar mai ales de o bună împărțire în pagină. Cu alte cuvinte, este bine să ții cont de dimensiunile fiecărei etichete și mai apoi să faci calculul cu privire la așezarea acesteia în pagină în așa fel încât să nu epuizezi coala sau rola de hârtie pentru etichete, pe care o poți găsi pe labelprint.ro.

Indiferent de varianta pe care o folosești, iată cum poți crea acele etichete în Word pentru produsele tale:

Accesați corespondență TAB – selectați din zona de creare secțiunea de etichete. Ți se va deschide o casetă pe care poți observa varianta plicuri și etichete, iar mai apoi vei accesa secțiunea etichete, accesând zona de opțiuni.

Selectează o marcă de etichete din zona de furnizori de etichete sau produse de etichete, iar mai apoi bifează numărul pe care doriți să le imprimați.

În cazul în care dorești ca eticheta să fie personalizată, poți selecta textul și mai apoi poți alege un alt font paragraf sau poți scrie alte caracteristici pe care dorești să le conțină.

În funcție de opțiunea de imprimare selectează fie o pagină completă a aceleiași etichete, astfel că pe o coală vor fi conținute mult mai multe etichete, și nu o etichetă unică, dacă dimensiunea este mai mare. Ceea ce este bine de remarcat este că în cazul în care pe aceeași coală dorești mai multe opțiuni de etichete și acest lucru este posibil.

Etichete personalizate

Chiar dacă creezi acele etichete în Word poate că îți dorești să realizezi ceva mai sofisticat sau care se potrivească specificului și caracteristicilor produsului tău. Ca atare, ai putea încerca acele etichete în Word personalizate. Vei putea crea astfel dimensiuni diferite și te vei folosi de un text diferit, chiar și de anumite elemente grafice care să corespundă întru totul dorințelor tale. Mai înainte de a realiza o etichetă în Word acordă atenție asupra dimensiunii pe care aceasta ar trebui să o poarte, pornind de la înălțime și până la lățime. Pornind secțiunea de creare poți selecta opțiunea etichete și mai apoi vei putea opta pentru etichetă nouă. De acolo, imaginația ta va începe să curgă, ceea ce se va întâmpla va fi în raport cu tot ceea ce îți dorești. Ca atare,  eticheta personalizată poate fi posibilă și în Word, însă acest lucru este o modalitate simplificată pentru a crea un ambalaj eficient produsului tău.

 

Alte opțiuni pentru crearea a unor etichete

labelprint.ro este acea tipografie de etichete care îți oferă pe lângă servicii de cea mai bună calitate, consultanță, dar și grafică și design. Ca atare, poți apela fără probleme la crearea unor etichete cu ajutorul labelprint.ro, această tipografie oferă servicii de cea mai bună calitate care să corespundă întru totul caracteristicilor produsului tău.

O altă opțiune prezentă pe piață pentru realizarea unor etichete de bună calitate este programul Canva. Ați auzit probabil cât de des este utilizat acest program. Pe lângă faptul că îți poți crea propriile etichete personalizate din punct de vedere grafic, prin Canva te poți folosi de șabloane deja existente, singurele detalii care îți rămân de făcut este să îți pui în aplicare imaginația, să te folosești de câteva idei și astfel să creezi o etichetă de top pentru produsul tău. Se realizează ușor, altfel că doar în câteva minute poți avea eticheta dorită.

Dacă dorești etichete de cea mai bună calitate te așteptăm la labelprint.ro, soluția ta numărul 1 atunci când vine vorba despre etichetarea produselor.