+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Riboane de calitate pentru imprimante cu transfer termic

Riboanele reprezintă o soluție economică, cu ajutorul imprimantelor termice, pentru printarea de calitate a etichetelor de aproape orice tip, fie că sunt din hârtie sau din plastic. Label Print pune la dispoziție gama de riboane standard cu compoziție de ceară sau cele din rășină, reprezentând cel mai versatil și rezistent tip de ribon. De asmenea există și gama de riboane specializate pentru printarea pe materiale textile de orice fel. | ribon transfer termic

ribon riboane transfer termic ceara

Ceară(Wax)

Soluția economică pentru printarea pe hârtie de aproape orice tip.

ribon riboane transfer termic ceara si rasina

Ceară & Rășină (Wax & Resin)

O gamă foarte versatilă ce permite imprimări de o calitate foarte bună pe aproape orice tip de hârtie și plastic.

ribon

Rășină(Resin)

Gama de riboane standard cu compoziție de rășină, cel mai versatil și rezistent tip de ribon.

ribon

Ribon Color

Gama de riboane specializate pentru printarea pe materiale textile de orice tip.

Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.