LABEL PRINT SRL - Str. Maior Câmpeanu Alexandru, Nr. 48, Sector 1, București +40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro Formular cerere ofertă preț

Riboane Color pentru imprimante cu transfer termic

Riboanele color din ceară și răsină pentru imprimare prin transfer termic sunt adecvate imprimantelor cu cap plat (flat head) precum Avery Dennison, Zebră, Datamax, Sato, Intermec, Citizen, Godex. Ele au rolul înfrumusețării imprimării etichetelor în serii mici, dar care sunt pretențioase. Recomandarea acestora este în special pentru etichetele din industria textilă și auto. (ribon color)

Culori Disponibile

1

RibonRoșu

1

RibonAuriu

1

RibonAlbastru

1

RibonArgintiu

1

RibonGalben

1

RibonAlb

1

RibonVerde

1

RibonPortocaliu

Prezentare

Aceste tipuri de ribon din ceară și răsină oferă o calitate superioară a imprimării pe suprafețe de plastic sau poliamide, hârtie aspră fără plastifiere pană la materialele filmice sintetice cu rezistentă la zgâriere și pete.

Aceste riboane sunt prevăzute cu un substrat nou care depăseste durată de viată a capului de printare. În plus au o excelentă definiție a liniilor și sunt rezistente la solvenți. Ribonul color oferit de Label Print oferă o calitate superioară a imprimării care răspunde majoritătii aplicațiilor premium. (ribon color)

Specificații

Grosime film: 4,5 microni

Grosime totala a ribonului: 8,5 microni

Densitatea ceara/ rasina pe ribon: 1,20 scala MacBeth

Conditii de depozitare: spatiu uscat, 5 grade Celsius-35 grade Celsius

Nivel umiditate recomandat la depozitare: intre 20-80%

Perioada de valabilitate: 12 luni dupa livrare (garantat)

Stingatoare: apa, spuma, pulbere, spuma chimica, dioxid de carbon

Mărimi disponibile

lungime 300m, cu latime de: 40mm, 60mm, 80mm, 110mm.

ribon color
Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint (Tipografie Etichete Autoadezive) o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadeziveetichete personalizateetichete adeziveetichete autocolante sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate)etichete personalizateetichete adeziveetichete autocolanteetichete autoadezive reclosureetichete autoadezive de securitate și durabileetichete autoadezive în rolă sau în coalăetichete non-adezive, etichete produse, etichete sticle sau de etichete cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și produse conexe etichetelor precum: imprimante de eticheteaplicatoare eticheteriboane pentru imprimante cu transfer termic (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenser etichete sau roluitoare de etichetemarcatoare de preț și codcititoare coduri de bare. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.