+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Riboane Color pentru imprimante cu transfer termic

Riboanele color din ceară și răsină pentru imprimare prin transfer termic sunt adecvate imprimantelor cu cap plat (flat head) precum Avery Dennison, Zebră, Datamax, Sato, Intermec, Citizen, Godex. Ele au rolul înfrumusețării imprimării etichetelor în serii mici, dar care sunt pretențioase. Recomandarea acestora este în special pentru etichetele din industria textilă și auto. (ribon color)

Culori Disponibile

1

RibonRoșu

1

RibonAuriu

1

RibonAlbastru

1

RibonArgintiu

1

RibonGalben

1

RibonAlb

1

RibonVerde

1

RibonPortocaliu

Prezentare

Aceste tipuri de ribon din ceară și răsină oferă o calitate superioară a imprimării pe suprafețe de plastic sau poliamide, hârtie aspră fără plastifiere pană la materialele filmice sintetice cu rezistentă la zgâriere și pete.

Aceste riboane sunt prevăzute cu un substrat nou care depăseste durată de viată a capului de printare. În plus au o excelentă definiție a liniilor și sunt rezistente la solvenți. Ribonul color oferit de Label Print oferă o calitate superioară a imprimării care răspunde majoritătii aplicațiilor premium. (ribon color)

Specificații

Grosime film: 4,5 microni

Grosime totala a ribonului: 8,5 microni

Densitatea ceara/ rasina pe ribon: 1,20 scala MacBeth

Conditii de depozitare: spatiu uscat, 5 grade Celsius-35 grade Celsius

Nivel umiditate recomandat la depozitare: intre 20-80%

Perioada de valabilitate: 12 luni dupa livrare (garantat)

Stingatoare: apa, spuma, pulbere, spuma chimica, dioxid de carbon

Mărimi disponibile

lungime 300m, cu latime de: 40mm, 60mm, 80mm, 110mm.

ribon color
Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.