+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Produse Label Print

Începând cu anul 2003, de când este prezentă pe piață din România și nu numai, Label Print a învățat secretele expunerii unui produs la raft și tehnicile de personalizare cu ajutorul materialelor autocolante, reușind astfel să confere notorietate produselor clienților sau să aducă la viață orice idee de design indiferent de tipul suportului.

Produsele realizate în regim in-house, cu ajutorul utilajelor flexografice, dispnibile într-o diversitate de tipuri, de la etichete autoadezive la taguri sau neck-hangers, sunt realizate sub auspiciile calității, procesele de producție fiind monitorizate și executate de o echipă de profesioniști în domeniu.

Tehnologiile utilizate permit ștanțarea, debitarea, laminarea, imprimarea folio, atât pe suporturi clasice precum hârtia, cât și pe cele mai rezistente de tip polipropilenă sau textile. Etichetele pot fi dispuse la imprimare în rolă sau în coală, fiind compatibile cu orice tip de aplicare: manuală sau automată. În cazul tirajelor mici, care presupun monocromie, se pot tipări etichete autoadezive cu ajutorul imprimantelor termice, având la dispoziție diverse culori datorită riboanelor colorate.

Pentru a întâmpina dorințele clienților ce își doresc o personalizare a produselor, stickerele realizate în tehnologie de tipar digital, vor schimba complet aspectul oricărui obiect ales, dar pot aduce și un plus de valoare la evenimente, când sunt aplicate pe diverse obiecte, precum sticlele de vin, imprimate cu datele protagoniștilor.

Pentru că oferta să fie completă, Label Print a extins gama produselor comercializate și în rândul echipamentelor ce se instalează la sediul clienților, astfel aplicarea, gestionarea și chiar imprimarea cu date variabile nu mai reprezintă un impediment pentru ei.

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.