+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Produse distribuite Label Print

produse LabelPrint imprimanta etichete

Imprimante de etichete

Reprezintă soluția cea mai la îndemână de a avea etichete personalizate, mai ales când echistă foarte multe produse și date variabile.

Detalii

produse LabelPrint ribbon

Riboane

Imprimarea de calitate a etichetelor, indiferent de substrat sau mediu de aplicare, se poate face doar cu ajutorul unor riboane de calitate. Există o gamă variată atât de materiale cât și de culori.

Detalii

produse LabelPrint aplicator marcator

Aplicatoare și marcatoare

Cu ajutorul acestor echipamente simple se poate câștiga timp și resurse.

Detalii

produse LabelPrint dispensere roluitor

Dispensere și roluitoare

Aceste accesorii vin în sprijinul imprimantelor de etichete. Ele ca și accesorii, ușurează munca și deasemenea câștigă timp.

Detalii

produse LabelPrint cititor coduri bare

Cititoare și terminale coduri de bare

Fie că este vorba de simpla scanare a codurilor de bare, fie că este vorba de procesul complex de inventariere într-un depozit, aceste echipamente sunt de nelipsit din dotarea oricărui magazin sau al unui depozit.

Detalii

Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.