+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

LABEL PRINT S.R.L. anunţă procedura de achiziţie pentru selectarea prestatorului de servicii pentru elaborarea Cererii de Finanţare, a Planului de Afaceri şi pentru Managementul Proiectului „Modernizarea activităţii de producţie a LABEL PRINT S.R.L.”, conform prevederilor Ordinului 1284/2016 privind aprobarea procedurii competitive aplicabile solicitanţilor/beneficiarilor privaţi pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrări finanţate din fonduri europene,

1. Denumire solicitant: LABEL PRINT S.R.L.
2. CUI: RO 13650960
3. Adresa sediu: Bucureşti, Sector 1, B-dul Banu Manta 21, Bloc 35, Scara B, Etaj 5, Ap. 70
4. Telefon: 0723.301.534
5. Fax: 0213.198.174
6. E-mail: razvan.lungu@labelprint.ro
7. Procedura aplicată pentru atribuirea contractului: conform prevederilor Ordinului 1284/08.08.2016 – procedura competitivă.
8. Sursa de finanţare contract: Fondul European de Dezvoltare Regională + Bugetul naţional/fondurile proprii LABEL PRINT S.R.L.
9. Obiectul contractului și locul de implementare:
a. Obiectul contractului: prestare servicii de consultanță pentru elaborarea Cererii de finanţare, a Planului de afaceri şi pentru Managementul Proiectului;
b. Loc implementare: Giurgiu, Şoseaua Sloboziei nr. 120H, Clădirea C7, Judeţ Giurgiu
10. Tipul și durata contractului:
a. Tipul: contract de prestări servicii, conform “Specificaţii tehnice”;
b. Durata contractului: minim 24 de luni de la semnarea contractului de prestări servicii.
11. Valoare estimată: 288.600,00 lei/ 60.000,00 euro
12. Informaţii, clarificări:
a. “Specificaţiile tehnice” se pot obţine gratuit de la LABEL PRINT S.R.L. – Bucureşti Sector 1, Strada Maior Alexandru Câmpeanu Nr. 48, Luni – Vineri: 8,00–16,00, poate fi solicitată prin fax sau email;
b. Data/ora limită solicitare clarificări: 22.05.2020 ora 16:00. Informaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0723.301.534, e-mail: razvan.lungu@labelprint.ro, Contact: Răzvan-Tudor Lungu,
c. Data/ora limită transmitere clarificări: 25.05.2020, ora 16:00.
13. Data/ora limită pentru depunerea ofertelor: 01.06.2020, ora 10:00
14. Adresa de transmitere/depunere oferte: LABEL PRINT S.R.L. – Bucureşti Sector 1, Strada Maior Alexandru Câmpeanu Nr. 48.
15. Limba de redactare a ofertei: Limba română.
16. Documentele ce urmează a fi prezentate de ofertanţi: conform Fişei de date a achiziţiei.
17. Instrucţiuni privind modul de elaborare şi prezentare a propunerii financiare: Preţul se va exprima în lei sau euro, fără TVA.
18. Modalitatea de atribuire a contractului de servicii:
Se vor compara toate ofertele primite prin raportarea acestora la toate cerinţele publicate, se va alege oferta care îndeplineşte cerinţele tehnice şi prezintă avantaje faţă de acestea, la un raport calitate/preţ competitiv. Raportul calitate/preţ competitiv va fi determinat prin stabilirea unor elemente de departajare, în ordinea priorităţii, a ofertelor care îndeplinesc toate cerinţele solicitate. Elementele de departajare sunt detaliate în „Specificaţii tehnice”.
19. Cursul referinţă leu/euro aplicabil pentru compararea preturilor ofertelor: 4,81 lei.

Documentul pdf se poate descarca si din link-ul alaturat.

procedura de achizitie programul operational regional 2.2

Procedura de achizitie programul operational regional 2.2

Descarca

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizate, etichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătății experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.

Procedura de achizitie ( Programul Operational Regional 2.2 )