Eticheta desăvârșește sticla sau … despre șampanie, prosecco, cognac, whiskey și alte etichete

Eticheta desăvârșește sticla sau … despre șampanie, prosecco, cognac, whiskey și alte etichete

etichete sticle sampanie

Etichete Speciale Sticle

Bauturile fine au rolul de a incanta toate simturile, in special cel vizual, motiv pentru care etichetele care se aplica trebuie sa reflecte atribute precum bogatia de arome dar, mai ales statutul de piesa de colectie. Doar in acest mod devine justificabil un pret al unei bauturi care rivalizeaza cu pretul unei masini de lux.

Exemple de astfel de bauturi sunt scotch-ul sau cognacul, pentru ale caror etichete se utilizeaza embosarea pentru efecte speciale. Pentru scotch este de efect innobilarea cu folio argintiu, iar in cazul cognacului etichetele comporta sigle cu denumiri specifice care atesta atat calitatea cat si vechimea sa.

Un plus de valoare este dat si de utilizarea etichetelor de tip sigiliu pentru dopuri care se rup la deschidere.

Designul sticlelor este, si el, unul special, personalizat in diverse modele (inclusiv gravuri in relief), sau sticle compartimentate, totul pentru a conferi eleganta actului de degustare al acestor licori magice.

 

logo Label Print Folie Gold etichete sticle

etichete sticle

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint (Tipografie Etichete Autoadezive) o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadeziveetichete personalizateetichete adeziveetichete autocolante sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate)etichete personalizateetichete adeziveetichete autocolanteetichete autoadezive reclosureetichete autoadezive de securitate și durabileetichete autoadezive în rolă sau în coalăetichete non-adezive, etichete produse, etichete sticle sau de etichete cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și produse conexe etichetelor precum: imprimante de eticheteaplicatoare eticheteriboane pentru imprimante cu transfer termic (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenser etichete sau roluitoare de etichetemarcatoare de preț și codcititoare coduri de bare. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

Depășești deadline-urile? Iată cum te poți organiza mai bine la birou!

Depășești deadline-urile? Iată cum te poți organiza mai bine la birou!

sticker birou laptop ochelari caiet femeie

 

Tuturor oamenilor le este greu să țină pasul cu deadline-urile. Sarcinile sunt sensibile în ceea ce privește timpul, iar îndeplinirea termenului limita pentru unele task-uri este la fel de importantă precum finalizarea acestora. Cu toate acestea, ne străduim să respectăm termenele stabilite.

Deși se poate susține că deadline-urile ne fac să ne simțim anxioși și ne cresc nivelul de stres, acestea au beneficiile lor. Ele reduc lipsa de activitate, ne determină să fim mai productivi, mai concentrați și să ne stabilim priorități. Oamenii tind să vă pună la îndoială fiabilitatea, în cazul în care nu respectați termenele limita, motiv pentru care este important să acceptați doar sarcini cu termene realiste. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să depășiți deadline-urile și să vă creșteți productivitatea.

Planifică-ți task-urile pentru o mai bună organizare

Planificarea are locul său în asigurarea respectării termenelor. Prin planificare, creierul tău a fost programat pentru a cunoaște seria de sarcini necesare pentru a-ți atinge obiectivul și este setat în a le duce la îndeplinire. Cu alte cuvinte, planificarea îți pregătește mintea pentru sarcină.

În timpul procesului de planificare sunt determinate cerințele și etapele. Din informațiile adunate, poți spune dacă sarcina poate fi sau nu realizată. Este important să nu confunzi planificarea cu sarcina propriu-zisă și să nu îți petreci tot timpul doar planificând sarcina.

Stabilește doar termene realiste

Nu există un mod indirect de a o spune, însă dacă deadline-urile nu sunt realiste, cu siguranță nu le veți putea duce la îndeplinire. Dacă este oportun să stabilești termene, asigură-te că sunt realiste și, dacă este posibil, adăugă perioade-tampon atunci când te confrunți cu probleme neașteptate în timp ce lucrezi la un proiect.

Atunci când accepți un nou proiect, trebuie să te asiguri că deadline-urile pot fi îndeplinite pentru a evita astfel probleme inutile, punându-ți în joc credibilitatea. Dacă alegi să ignori termenele limită, nu vei face decât să pierzi clienți sau sume importante de bani și să te pui sub o presiune inutilă, ceea ce la final te-ar putea face să te simți rău în legătură cu proiectul.

Evită distragerile pentru o mai bună organizare a biroului | sticker birou

Când ai deadline-uri, atunci tind să apară distracții care concurează cu timpul dedicat sarcinii. Distracțiile apar sub diferite forme, însă important este să te concentrezi asupra termenului pe care îl ai de îndeplinit și să îți poți menține concentrarea absolută.

Prin evitarea distragerilor, eviți implicit pierderea de timp în realizarea sarcinilor. Odată ce ai reușit să gestionezi această situație, cu siguranță vei reuși să depășești deadline-urile pentru că nu ai pierdut timp pe parcurs.

Evită adăugarea de task-uri suplimentare

Așa cum este firesc, cerințele se schimbă. Cu toate acestea, încearcă să eviți adăugarea de muncă la ceea ce aveai deja în plan. Dacă adaugi mai multe task-uri, probabilitatea de a îndeplini deadline-ul este redusă.

Dacă cerințele s-au schimbat și trebuie încorporate în task-urile deja stabilite, cere să ți se ofere mai mult timp la dispoziție. Mai multă muncă ar trebui să fie corelată cu mai mult timp pentru a-ți permite să respecți termenul limită.

Ce se întâmplă dacă depășești deadline-urile?

Deși nu este indicat să depășești termenele, nu este nimic în neregulă dacă le mai ratezi din când în când. Se întâmplă deseori să nu fie vina ta, însă cu toții avem tendința de a subestima lucrările și de a ne supraestima potențialul, făcându-ne să ratăm deadline-ul.

Dacă ai motive valide pentru care deadline-ul nu a fost respectat, ar trebui să ai parte de înțelegere și termenul să fie prelungit. Pentru a face pe toată lumea fericită, poți adăuga un bonus, chiar dacă nu îți este solicitat.

Organizarea biroului cu stickere decorative | sticker birou

Ai observat vreodată locul de muncă al oamenilor foarte ocupați? Majoritatea sunt tapetate cu sticky notes sau calendare care ies în evidență. În general, oamenii de succes își păstrează întotdeauna sarcinile vizibile, pentru a nu fi uitate cu ușurința.

Mai mult decât atât, există multe persoane care își organizează mult mai bine activitățile și se focusează mai intens pe task-urile la care lucrează, atunci când biroul lor este accesorizat cu stickere birou. Din fericire, la Label Print, versatilitatea stickerelor decorative este infinită pentru cei care doresc o notă personală adusă spațiului în care își desfășoară activitatea.

Pentru a ține pasul cu deadline-urile trebuie să acorzi prioritatea necesară sarcinilor și să îți stabilești obiective. O planificare adecvată și evitarea distragerilor de orice natură, te poate ajuta să depășești termenele. Dacă alegi să ții cont de sfaturile prezentate, acest lucru te va ajuta în plan profesional și te va transforma într-o persoană de încredere.

stickere organizatorice birou

sticker birou

Amenajare birou: cum să îmbini branding-ul cu plăcutul

Amenajare birou: cum să îmbini branding-ul cu plăcutul

amenajare birou

amenajare birou

Birourile s-au transformat substanțial de-a lungul timpului. Deoarece din ce în ce mai multe trenduri leagă estetica biroului de productivitatea și buna dispoziție a angajaților, întreprinderile din toate industriile consideră design-ul biroului un element cheie al culturii companiei. Amenajarea biroului este un mod puternic de a consolida branding-ul și concepția de profesionalism.

Crearea unui birou inspirat și brand-uirea acestuia sunt mult mai complicate decât simpla colantare a spațiului cu logo-ul și culorile companiei. La urma urmei, biroul tău nu este o reclamă pentru afacerea ta, ci forța acestuia. Un spațiu de muncă brand-uit în mod excepțional reușește să mențină un echilibru între imaginea companiei, estetic și funcționalitate. Pentru a realiza acest lucru, ia în considerare câteva dintre următoarele soluții care îmbină branding-ul cu un design excelent.

Când vine vorba de amenajare birou îți spunem așa: cumpără ceea ce vinzi

Cele mai mari branduri ale zilelor noastre vând mai mult decât produse, acestea vând un stil de viață. Și cel mai bun și convingător mod de a vinde un stil de viața este de a trai în unul. Când proiectezi valorile companiei tale în spațiul de birou, iei o decizie conștientă de a raporta integritatea brandului la principiile companiei.

Ecologismul și durabilitatea sunt esențiale pentru misiunea companiei tale? Atunci asigură-te că biroul tău este amenajat pentru eficiență energetică și încorporează în design materiale reciclate și refolosite, acolo unde este posibil.

Afacerea ta susține transparența și ușile deschise? Atunci sălile de ședințe din sticlă gravată și un plan deschis pot funcționa în favoarea ta pentru a promova dialogul și fluxul de informații.

Amenajarea biroului este o reprezentare a valorilor de bază ale afacerii tale. Nu lăsa design-ul sărăcăcios să diminueze ceea ce îți face compania unică.

Amenajare birou | Dezasamblează logo-ul

Logo-ul companiei este extrem de important pentru brandul și recunoașterea ta. Însă, chiar dacă logo-ul este cea mai importantă piesă de imagine pentru brandul tău, nu ar trebui să fie tema dominantă în design-ul biroului tău. Nu numai că ar fi total lipsit de gust, însă poate dilua efectul imaginii companiei. Există însă o modalitate mai plăcută de a încorpora logo-ul firmei în amenajarea biroului tău: dezasamblarea imaginii în cele mai elementare forme și figuri geometrice.

Poligoanele sunt incredibil de versatile atât în arhitectură, cât și în design. Lucrează cu aceste forme în modele textile și folosește-le pentru perdele, mochete sau piese de mobilier. Aceste strategii te pot ajuta să obții un aspect vizual plăcut al biroului fără folosirea din abundență a logo-ului.

Prestează servicii la nivel de artă

Nimic nu poate reprezenta mai bine propriul brand decât produsele și serviciile tale, așa că permite-le acestora să vorbească despre compania ta. Dispunerea unor printuri sau stickere personalizate reprezentative pentru munca ta îți va evidenția realizările și va adăuga un plus de interes vizual pentru spațiul biroului tău.

Compania ta vinde produse de consum? Atunci ia în considerare ideea de a decora pereții biroului cu o serie de fotografii cu design acrilic sau să proiectezi diverse planuri și scheme. Compania ta este o firmă de consultanță sau una non-profit? Afișează printuri artistice ale proiectelor în care echipa ta a fost implicată.

Desigur, nu toate companiile au produse sau servicii care sunt deosebit de fotogenice. Cu toate acestea, chiar dacă activitățile companiei tale nu se transpun ideal în fotografii, imprimeurile sau stickerele decorative pot fi folosite în continuare ca mijloc decorativ al brandului. De exemplu, cabinetul unui chirurg ar putea alege să afișeze picturi anatomice cu bun gust în sala de așteptare.

Diferențiază-ți brandul la fiecare amenajare de birou

Deci, cum îți transformi locul de muncă pentru a fi plăcut angajaților, clienților sau oaspeților? Orice companie își poate achiziționa obiecte de design și își poate amenaja interiorul biroului, dar ce te face să ieși în evidență? Află ce decor artistic poate expune cel mai reușit povestea companiei tale și aplică această temă pretutindeni.

Alege un decor care să-i reprezinte pe toți angajații companiei și care să coreleze cu munca acestora. În acest mod, nu numai că reușești să îți diferențiezi brandul și să fii original, însă este și o modalitate ideală de a îmbina branding-ul biroului cu plăcerea angajaților de a-și desfășura activitatea într-un astfel de mediu.  amenajare birou

Amenajarea biroului este o exprimare a identității și a unicității brandului tău. Proiectarea locului de muncă folosind branding-ul ține de identificarea design-ului care reflectă cel mai bine organizația ta. Așadar, folosește-te de pașii menționați anterior și transformă spațiul biroului tău prin îmbinarea ideală a branding-ului și a unui aspect vizual plăcut.

În caz că vreți să ne treceți pragul, vă așteptăm cu drag aici! 🙂

7 sfaturi pentru antreprenori

7 sfaturi pentru antreprenori

antreprenori de succes

antreprenori de succes

Zi de zi vedem că tot mai mulți oameni se transformă în antreprenori. Toți iubesc să lucreze singuri, să se elibereze de cătușele locului de muncă și vor să fie propriul lor șef. Să fii antreprenor nu este cu siguranță pentru cei slabi de inimă, însă îți oferă oportunitatea de a pune în practică propriile idei și a vedea dacă vor funcționa. Este un mod de a da naștere pasiunii tale ajutându-i, în același timp, și pe alți oameni să aibă o viață mai bună. De asemenea, misiunea de antreprenor este versiunea ta pentru un job full time în care altcineva este responsabil pentru îndeplinirea activităților tale.

Lansarea propriei afaceri poate fi cea mai incantatoare, exasperantă și profitabilă aventură a vieții tale. Există însă anumite lucruri pe care orice antreprenor ar trebui sa le aibă în vedere pentru o afacere care să aducă profit. Dacă îți dorești să ai o cariera de succes în acest domeniu, îți vom oferi, în cele ce urmează, 7 sfaturi pentru antreprenori pe care ar trebui să le urmezi încă de la începutul carierei.

Cercetează și înțelege piața de consum

Este important să îți faci timp pentru a cerceta piața și a afla care sunt principalele nevoi ale clienților tăi. Încearcă să fii în ton cu ei pentru a ști ceea ce le este necesar și astfel vei putea să-i duci fix acolo unde îți dorești. Culege aceste informații și transformă-le în soluții irezistibile pentru a obține astfel da-uri mai ușoare în afacerea ta.

Label Print înțelege cel mai bine piața de consum și se raportează perfect la nevoile clienților săi. Deși se dezvoltă într-un mediu nișat, aceștia pun la dispoziție clienților săi o gamă variată de produse și servicii, de la etichete autoadezive până la scannere industriale. Este extrem de important să cunoști cerințele unei piețe mari de consum și să încerci să exploatezi la maxim necesitățile clienților sau potențialilor clienți.

Contribuie pe cât de mult poți la afacerea ta

Începerea unei afaceri este exponențial mai grea decât oricare alt loc de muncă. Antreprenorii de succes trebuie să funcționeze la capacitate maximă într-o varietate de funcții precum vânzări, marketing, finanțe, operațiuni, resurse umane. Mai mult decât atât, înființarea unei întreprinderi de la zero necesită creativitate, persistență și învățare continuă.

Modelează-ți viața pe care o dorești pentru tine

Ca antreprenor, tu ești designerul propriei tale vieți. Dacă există părți din viața ta care necesită o schimbare, poți face ajustări. E important să ai o imagine clară în minte despre cum dorești să arate business-ul tău și să continui să modelezi această imagine.

Ascultă cu atenție părerile oamenilor

Antreprenorii ascultă. Ca antreprenor, principalul lucru de care ai nevoie sunt ideile, idei pentru a îmbunătăți lucrurile, idei de a-ți continua afacerea și multe altele. Cel mai simplu mod de a obține mereu idei este de a asculta.

În calitate de antreprenor, vei avea întotdeauna atât oameni care îți apreciază munca, cât și oameni care nu te plac. Te sfătuim să ascuți și părerile celor care te plac mai puțin, așa vei ști cu siguranță ce este de îmbunătățit și vei învăța ceva important din asta.

Învață cu o echipă

antreprenori de succes

antreprenori de succes

Cei mai mulți lideri se mulțumesc să învețe singuri. Fie citesc o carte sau participă la conferințe. Însă liderii cu adevărat buni învață cu ajutorul unor oameni care să îi îndrume. Ca antreprenor, este important să ai un ajutor care să vadă lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Cei mai buni antreprenori învață cu o echipă, pentru că acolo unde există mai mulți oameni care să-ți dea sfaturi, acolo va fi și mult succes.

Antreprenori de succes investestesc pe termen lung

Este ușor să te lași prins de provocările de zi cu zi aduse de conducerea unei afaceri, dar trebuie să îți prioritizezi timpul în așa fel încât să contribui săptămânal la sănătatea pe termen lung a afacerii tale. Aceasta include marketing, formarea profesională, dezvoltarea angajaților, implicarea comunității și creșterea capitalului. Micile investiții de astăzi vor ajuta la succesul din viitor.

Focusează-te pe recompensă

Poate părea un clișeu, însă sfatul nostru este să mergi pe această premisă atunci când ai în vedere începerea unei noi afaceri și să lași de-o parte teama că lucrurile nu se vor întâmpla așa cum ți-ai propus.

Trebuie să privești această călătorie drept un experiment în care eșecul nu este o opțiune și că, în final, oricum te alegi cu experiența și dezvoltarea personală. Concentrarea pe câștig, în locul temerii, este adevărata cheie a succesului.

Unul dintre cele mai importante lucruri este acela de a fi independent, în fiecare domeniu al vieții tale. Dacă ceea ce îți dorești este să fii stăpân pe propriile tale decizii, a fi antreprenor este calea de urmat, iar cele 7 sfaturi de mai sus sunt parte din definiția unor buni antreprenori de succes.

 

3 moduri prin care etichetele te ajută să îți promovezi produsele

3 moduri prin care etichetele te ajută să îți promovezi produsele

Eticheta produsului pe care vrei să îl faci cunoscut publicului larg joacă un rol extrem de important în promovarea acestuia. De aceea, trebuie să acorzi o atenție deosebită întregii liste de elemente vizuale din structura sa – dimensiuni, formă, design, cromatică, font – pentru că alese într-un mod inspirat, acestea pot face diferența dintre un produs pus în coșul de cumpărături și altul din aceeași categorie, lăsat pe raftul din magazin. | promovare prin etichete.

Decizia de cumpărare (mai ales în cazul comunicării directe, “la raft”) poate fi determinată și de puterea de convingere a etichetelor de produs. Indiferent de natura business-ului pe care îl conduci, trebuie să înțelegi că acestea joacă mai mult decat un simplu rol de “umplere” a unui spațiu gol, de pe suprafața produselor tale.

Personalizarea etichetelor determină un impact clar asupra vânzărilor, mai ales în contextul unei concurențe acerbe și a unor timpi de reacție extrem de mici. Dar hai să vedem ce înseamnă promovarea prin etichete.

 

Criterii importante în realizarea unor etichete personalizate

promovare prin etichete design etichete produse

 

Pentru a obține o etichetă menită să pună în valoare calitățile produsului tău, este important să ții cont de următoarele 3 aspecte:

Nișa în care activezi

Pentru a te poziționa din start ca un competitor activ pe o anumită nișă de business, trebuie să cunoști extrem de bine:

 • Modul în care concurența comunică;
 • Motivele pentru care produsul tău este superior;
 • Emoția pe care imaginea produsului o va genera;

Acești factori-cheie pot contribui la realizarea unei etichete de produs care vinde. 

Tipologia consumatorilor tăi

Gen, studii, venituri reale, obiceiuri de consum – toate aceste elemente determină aspectul etichetelor de pe produsele tale. O analiză concretă a principalelor segmente de consumatori este cât se poate de firească, pentru a nu transmite celor care îți vor cumpăra produsele altceva decât ce vor aceștia să vadă pe raft.

La finalul unui astfel de studiu, trebuie să ai răspunsuri cât se poate de clare, în privința următoarelor întrebări: 

 • Care sunt nevoile reale de consum ale consumatorilor din target?
 • Cum poate rezolva produsul meu nevoile acestora?

Locațiile în care vinzi produsele

Dacă produsul tău se comercializează pe rafturile unui hipermarket, concurența este una cât se poate de acerbă. Pe o suprafață de doar câțiva metri pătrați pot exista zeci de produse din aceeași categorie, așadar, modul în care arată eticheta acestuia poate fi un criteriu hotărâtor, în procesul de alegere. Despre “detaliile” care pot genera o reacție de cumparare în timp real, venita din partea cumpărătorului și determinată de modul în care arată eticheta de produs, vorbim chiar în rândurile de mai jos:

promovare prin etichete produse labelprint supermarket

Cele 3 elemente de aur ale unei etichete memorabile

Dacă vrei ca etichetele de pe produsele tale să capteze atenția celor indeciși, mizează pe obținerea unor rezultate vizuale extraordinare, în privința următoarelor 3 elemente: 

1. Textul de pe etichetă

Textul regăsit pe etichetele de produs se împarte în 2 categorii distincte:

 • Informațiile standard: ingrediente, valori nutriționale, datele producătorului etc
 • Informații publicitare: slogan, logo, font unic, call-to-action etc

Putem spune că ambele texte “îmbracă” fiecare produs în parte, însă modul în care acestea sunt concepute și dispuse pe suprafața etichetelor (mai ales în cazul elementelor de text publicitare), determină șanse reale de cumpărare.

2. Design-ul etichetei

Aminteam mai sus despre importanța înțelegerii nevoilor pe care consumatorii le au, pentru a transmite – prin design-ul etichetei de produs – exact soluțiile pe care le caută printre rafturile unui magazin.

Vizualul unei etichete poate spune exact acea poveste pe care clienții tăi vor să o audă, îmbinând elementele grafice – cromatică, logo, text creativ – cu informații vitale, privind natura produsului tău.

Design-ul poate fi metaforic sau poate relata întocmai povestea din spatele produsului respectiv, însă indiferent de modul în care toate aceste rotițe de marketing funcționează pe aceeași etichetă, emoția pe care o generează trebuie să fie una reală pentru consumator.

3. Materialul etichetei

Materialul din care este realizată eticheta unui produs completează povestea începută de forma, textul și cromatică acestui element de promovare. Mai mult decât atât, calitatea materialului unei etichete poate trasa în mintea consumatorului o asociere clară între produs brand:

 • Premium sau la îndemâna oricui?
 • Ingrediente superioare sau conținut mediocru?
 • Emoție puternica sau marketing de duzină?

Dacă vrei ca produsele pe care le comercializezi să aibă etichete la fel de promițătoare ca povestea din spatele brandului tău, tot ce trebuie să faci este sa ne contactezi, pentru a găsi împreună cele mai buna soluție, privind etichetarea lor!

promovare prin etichete | promovare prin etichete 

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint (Tipografie Etichete Autoadezive) o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadeziveetichete personalizateetichete adeziveetichete autocolante sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate)etichete personalizateetichete adeziveetichete autocolanteetichete autoadezive reclosureetichete autoadezive de securitate și durabileetichete autoadezive în rolă sau în coalăetichete non-adezive, etichete produse, etichete sticle sau de etichete cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și produse conexe etichetelor precum: imprimante de eticheteaplicatoare eticheteriboane pentru imprimante cu transfer termic (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenser etichete sau roluitoare de etichetemarcatoare de preț și codcititoare coduri de bare. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete. | promovare

Un nou tip de eticheta transparenta fabricată din deșeuri de plastic.

Un nou tip de eticheta transparenta fabricată din deșeuri de plastic.

Eticheta transparenta, un subiect mai mult decât important atunci când intră în discuție și materia primă reciclată din care sunt făcute.

Imensa masă a ambalajelor din plastic a devenit de mulți ani o problemă reală. Înbucurător este faptul că din ce în ce mai mulți fabricanți caută să dezvolte soluții de stopare a excesului deșeurilor din plastic, însă este doar o parte a soluției în reducerea lor. Găsirea aplicațiilor potrivite ce pot utiliza plastic reciclat este o altă provocare. 

eticheta transparenta PP C PCR

UPM Raflatac introduce pe piață prima eticheta transparenta din polipropilenă (PP), în care toate materialele brute au fost înlocuite cu deșeuri de plastic post-consumate (PCR) reciclate în mod echilibrat. Tehnologia de reciclare chimică permite etichetelor din  PP C-PCR albe sau transparente să păstreze o calitate și o performanță identice cu eticheta transparenta sau alba din PP standard, ceea ce le face ideale pentru o varietate de aplicații de etichete, inclusiv cum este cazul ambalajelor rigide pentru alimente.

Tipografia Label Print sfătuiește producătorii să utilizeze etichete transparente sau albe de tip  PP C-PCR pentru a crește cantitatea de conținut reciclat în ambalajul lor, ținând cont că nu vor exista compromisuri asupra performanței produsului. Întregul lanț valoric al etichetelor PP C-PCR are certificare ISCC PLUS, care garantează trasabilitatea de la materie primă până la produsul final. Aceasta asigură o cantitate echivalentă de materiale plastice reciclate conforme cu ISCC pentru a înlocui materiile prime brute.

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint (Tipografie Etichete Autoadezive) o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadeziveetichete personalizateetichete adeziveetichete autocolante sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate)etichete personalizateetichete adeziveetichete autocolanteetichete autoadezive reclosureetichete autoadezive de securitate și durabileetichete autoadezive în rolă sau în coalăetichete non-adezive, etichete produse, etichete sticle sau de etichete cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și produse conexe etichetelor precum: imprimante de eticheteaplicatoare eticheteriboane pentru imprimante cu transfer termic (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenser etichete sau roluitoare de etichetemarcatoare de preț și codcititoare coduri de bare. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

Ce trebuie să conțină eticheta produsului și care sunt prevederile legale – ep.1

Ce trebuie să conțină eticheta produsului și care sunt prevederile legale – ep.1

Astăzi vom vorbi despre un subiect foarte căutat in industria etichetării și anume „ce contine eticheta unui produs ?”  Etichetarea produselor alimentare și nealimentare este un mijloc util de informare a consumatorilor asupra ingredientelor, compoziției, alergenilor, riscurilor și originii unei mărfuri, alături de alte mențiuni importante. Acestea trebuie să fie prezentate într-o manieră succintă, lizibilă, completă și corectă pe eticheta produselor, în conformitate cu prevederile Uniunii Europene. Bine, dar ce trebuie să conțină eticheta fiecărui produs?

În funcție de informațiile puse astfel la dispoziția sa, consumatorul ia sau nu decizia de cumpărare. O etichetă incompletă sau incorectă poate semnala un produs necorespunzător sau chiar periculos pentru consumatori. Retailerii pot fi sancționați în cazul comercializării unor produse incorect sau incomplet etichetate, chiar dacă această nu le aparține.

Pentru etichetarea produselor într-un mod cât mai profesional sunt necesare atât etichete autoadezive de calitate cât și imprimante de etichete adecvate.

Dificultatea etichetării corecte și legale a mărfurilor de orice tip stă în faptul că există câte un regulament pentru fiecare categorie de produse în parte. În aceste articole vom vedea care sunt informațiile obligatorii ce trebuie să se regăsească pe etichetele produselor alimentare și nealimentare, conform regulamentelor UE aferente.

ce contine eticheta unui produs
ce contine eticheta produsului

Iată și cuprinsul acestei serii de articole:

1. Ce trebuie să conțină etichetele produselor alimentare

Eticheta unui produs alimentar și cerințele generale vizavi de aceasta

Responsabilitățile operatorului

Ce conține eticheta unui produs alimentar

1.a. Etichetarea cărnii

1.b. Eticheta unui produs alimentar din lapte

2. Ce trebuie să conțină o eticheta pentru produse nealimentare

2.1. Etichete produse textile

2.2. Etichete încălțăminte

2.3. Etichete detergenți și produse de curățat

2.4. Etichete produse cosmetice

2.5. Etichetarea energetică a aparatelor electrocasnice

ce contine eticheta unui produs

Etichete produse alimentare

Produsel alimentare ar trebui să fie corespunzător etichetate pentru a oferi celui care va cumpăra produsul garanția că va cumpăra în cunoștință de cauză. Eticheta trebuie să conțină toate informațiile necesare sau esențiale dacă vreți să le numiți așa, să fie ușor de citit și ușor de înțeles de către oricine.

Uniunea Europeană a dezvoltat un regulament ce conține principalele reglementări în ceea ce privește etichetarea produselor alimentare, care se aplică tuturor operatorilor din domeniul alimentar și tuturor produselor destinate celui care cumpără în final (consumatorului).

Iată care sunt cerințele generale legate de eticheta unui produs alimentar:

 

Cerințe generale:

Etichetarea, prezentarea și publicitatea făcută produselor nu trebuie să:

 • inducă în eroare consumatorul cu privire la caracteristici, proprietăți sau efecte ale produselor;
 • atribuie unui produs alimentar proprietăți de prevenire, tratament sau vindecare a unei boli.

 

Iată care sunt responsabilitățile operatorului:

 • răspunderea pentru informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare îi revine operatorului sub a cărui denumire se comercializează produsele sau importatorului, în cazul în care operatorul nu are sediul în UE.
 • etichetarea trebuie să fie făcută conform legislației europene în vigoare, dar și a celei de la nivel național.

 

Produsele alimentare preambalate – informațiile necesare trebuie să se regăsească pe ambalaj sau pe o etichetă atașată.

Produsele alimentare neambalate – informațiile trebuie transmise operatorului care le recepționează, iar acesta are datoria de a le comunica consumatorului final, la momentul comercializării.

 

Conform Regulamentului (UE) nr. 1169/2011, etichetele produselor alimentare trebuie să conțină obligatoriu următoarele informații, redate într-un mod precis, clar și ușor de înțeles:

 • denumirea produsului alimentar;
 • lista ingredientelor, cantitatea anumitor ingrediente sau a categoriilor de ingrediente
 • substanțele care pot provoca alergii sau intoleranță consumatorului
 • Cantitatea netă a produsului alimentar – cantitatea netă a produselor alimentare și a lichidelor este exprimată în litri, centilitri, mililitri, kilograme sau grame;
 • Dată limită de consum sau data durabilității maxime;
 • Condițiile de păstrare și Instrucțiuni de utilizare dacă sunt necesare;
 • Denumirea și adresa operatorului sau a importatorului;
 • Declarația nutrițională.
 • Mențiuni suplimentare de etichetare pe grupe de produse
 • Țară de origine a produsului alimentar ori locul de proveniență (în special pentru alimentele de origine animală)
 • Instrucțiuni de utilizare (dacă lipsa acestora ar îngreuna utilizarea corectă)
 • Anumite produse alimentare, precum plantele aromatice și condimentele, aromele și ceaiurile din plante, sunt exceptate de la furnizarea declarației nutriționale obligatorii.
 •  

La acestea se adaugă informațîi suplimentare în cazul produselor alimentare ce conțin îndulcitori, sare de amoniu sau conținut mare de cafeină.

De asemenea, băuturile cu mai mult de 1,2% alcool în volum trebuie să aibă menționată obligatoriu concentrația alcoolică pe etichetă.

Produsele alimentare precum fructele și legumele proaspete, apele carbogazoase, oțeturile și produsele lactate (brânzeturile, untul, smântâna și laptele fermentat) nu trebuie să furnizeze o listă a ingredientelor.

 

Înălțimea x a caracterelor de pe etichetă trebuie să fie de cel puțin 1,2 mm (exceptând ambalajele sau recipientele de mici dimensiuni).

A se vedea și legea nr. 28 din 27 martie 2020 pentru modificarea și completarea Legii nr. 321/2009 privind comercializarea produselor alimentare.

eticheta carne

1.a Etichetarea produselor din carne

Etichetarea cărnii este atent reglementată deoarece este un aliment consumat în cantități mari, cu potențial periculos dacă nu sunt respectate anumite norme legislative.

Așadar, conform unor reglementări apărute inițial în legea etichetării produselor alimentare (http://legislație.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/224566) cu completări ulterioare, informațiile pe care consumatorii trebuie să le primească la momentul comericializarii:

 • Denumirea integrală a produsului;
 • Producătorul;
 • Numărul de lot;
 • Termenul de valabilitate;
 • Condițiile de păstrare;
 • Adresa și numărul de autorizare al magazinului care comericializează carnea;
 • Denumirea distribuitorului;
 • Preț/kg;
 • Preț final;
 • Greutatea netă;
 • Codul de bare.

Pentru carnea care este comerializata pe teritoriul României se adaugă:

 • Țara de origine a animalului sacrificat;
 • Locul în care s-a născut și a crescut animalul;
 • Locul în care a fost sacrificat animalul, marca de sănătate/identificare și denumirea operatorului economic;
 • Locul în care carnea a fost tranșată, marca de indentificare și denumirea operatorului economic;
 • Sintagma “carne românească” (dacă este cazul);
 • Conținutul în procente de carne românească în cazul produselor complexe.
ce contine eticheta unui produs din carne
eticheta produs din lapte

1.b Etichetarea unui produs alimentar din lapte

Normele generale de etichetare a produselor din lapte sunt cuprinse în Hotărârea de guvern numărul 106/2002, reactualizată și adaptată în conformitate cu Regulamentele Europene de Etichetare

Pe lângă cerințele generale menționate la punctul 1, în cazul produselor lactate pe etichete mai trebuie menționat:

 • Țară de origine sau locul de proveniență a laptelui cu ponderea cea mai mare;
 • Numele operatorului economic procesator al laptelui;
 • Modificările de compoziție;
 • Sintagma “Produs natural”, poate fi utilizată de operatori pe eticheta produsului finit doar dacă folosesc în proporție de 100% că materie prima lapte provenit de la animale (vacă, oaie, capra, bivoliță) și componente naturale provenite strict din lapte;
 • Sintagma “Produs românesc” utilizată doar de cei care folosesc în proporție de 100% că materie prima lapte de origine românească, atestat prin documente de trasabilitate.

Pe etichete mai trebuie adăugat în funcție de grupa de produs:

 • laptele de consum: conținutul de grăsime trebuie exprimat în procente, pentru fiecare tip de lapte de consum; procedeul de tratament termic (pasteurizare, sterilizare) trebuie menționat separat, fiind admise prescurtări precum „past.” sau „UHT”;
 • sortimente de lapte concentrat sau praf:

 

a) În cazul laptelui concentrat îndulcit, al laptelui concentrat neîndulcit, al laptelui normalizat concentrat îndulcit, al laptelui normalizat concentrat neîndulcit, al laptelui smântânit concentrat neîndulcit, al laptelui smantanit concentrat îndulcit și se va menționa: Tratat la temperatura ultra înaltă (UHT)” sau „tratat la temperatura ultraînaltă”, dacă acestea au fost supuse la un astfel de tratament și ambalate aseptic; conținutul de grăsime, conținutul de substanță uscată, exprimate în procente; recomandări privind modul de utilizare și condițiile de diluare.

b) În cazul sortimentelor de lapte praf, vor fi scrise: „produs instant” – pentru produsele cu solubilitate instantanee; conținutul de grăsime și substanță uscată exprimate în procente; recomandări privind metoda de reconstituire și diluare, precum și conținutul de grăsime al produsului astfel reconstituit.

 

 • produse lactate acide (lapte bătut, kefir, sana, iaurt, smântână): conținutul de grăsime, exprimat în procente pentru fiecare tip de produs.
 • brânzeturi: Pentru diferitele tipuri de sortimente din această grupa, pe eticheta trebuie trecut: conținutul de grăsime raportat la substanță uscată, exprimat în procente; procedeul de tratament termic la care au fost supuse materiile prime sau produsele finite (pasteurizare, topire, afumare); o mențiune precum „pe baza de lapte crud”, dacă s-a utilizat numai lapte crud pentru fabricare; în cazul brânzeturilor aromatizate, menționarea aromatizantului adăugat.
 • unt: Pentru unt, vor fi trecute conținutul de grăsime, exprimat în procente și o mențiune specială, în cazul adaosului de sare.
 • produse din categoria margarină: mențiune privind tipul de margarină; conținutul de grăsime, exprimat în procente; mențiunile privind adaosurile de lapte, unt, vitamine, dacă s-au utilizat asemenea adaosuri; margarină conținând mai mult de 0,5% sare comestibilă trebuie indicată că „sărata”.
 • lactate cu denumire de origine controlată. Pentru a stimula dezvoltarea regională, ministrul Agriculturii a anunțat recent că produsele lactate vor fi etichetate la fel că vinurile. Prin această reglementare, consumatorii vor fi informați cu privire la regiunea de unde provine fiecare produs și toate detaliile legate de proveniență acestuia. Măsură urmărește un control mai bun și impunerea pe piață a specialităților din diferite regiuni.
ce contine eticheta unui produs din lapte

În oferta de etichete a tipografiei Label Print există o paletă foarte variată de etichete produse, dar si o serie de imprimante etichete sau accesorii pentru astfel de imprimante, pentru a satisface nevoile fiecarui operator sau producător. Iată câteva exemple:

imprimanta etichete zebra distribuita de LabelPrint.ro
Imprimanta etichete godex distribuita de LabelPrint

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint (Tipografie Etichete Autoadezive) o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadeziveetichete personalizateetichete adeziveetichete autocolante sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate)etichete personalizateetichete adeziveetichete autocolanteetichete autoadezive reclosureetichete autoadezive de securitate și durabileetichete autoadezive în rolă sau în coalăetichete non-adezive, etichete produse, etichete sticle sau de etichete cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și produse conexe etichetelor precum: imprimante de eticheteaplicatoare eticheteriboane pentru imprimante cu transfer termic (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenser etichete sau roluitoare de etichetemarcatoare de preț și codcititoare coduri de bare. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

Câteva informații utile despre etichetele produselor chimice

Câteva informații utile despre etichetele produselor chimice

În aceste vremuri  avem nevoie de produse dezinfectante poate mai mult că niciodată. Pentru cei ce vor să comercializeze așa ceva ne-am gândit să vă oferim câteva informații utile legate de etichetele acestor tipuri de produse care nu pot fi lăsate la întâmplare ci sunt strict reglementate.

 

etichete produse chimice

  etichete produse periculoase

Nu poți introduce pe piață un produs chimic fără o eticheta adecvată, corectă, completă, lizibilă și elaborată în conformitate cu cerințele Reg. European 1272/2008 – CLP. – Regulamentul European nr. 1272/2008 privind clasificarea, etichetarea și ambalarea substanțelor și amestecurilor.

Etichetele produselor chimice cum ar fi de exemplu dezinfectanții pe bază de clor sau biocidele trebuie să asigure o corectă identificare a produsului chimic, pentru identificarea indicațiilor de pericol. Se vor folosi pictogramele de pericol, care trebuie să se distingă clar pe fundalul etichetei. În plus, toate elementele de etichetare trebuie să aibă o dimensiune și o spațiere adecvată, care să permită citirea ușoară.

Mai multe detalii se pot găși și în acest ghid privind etichetarea si ambalarea conform CLP

Vă stăm la dispoziție cu suport legat de design-ul al etichetelor cât și cu producția acestora. Contactează-ne. 

 

etichete produse periculoase

etichete produse periculoase

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint (Tipografie Etichete Autoadezive) o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadeziveetichete personalizateetichete adeziveetichete autocolante sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate)etichete personalizateetichete adeziveetichete autocolanteetichete autoadezive reclosureetichete autoadezive de securitate și durabileetichete autoadezive în rolă sau în coalăetichete non-adezive, etichete produse, etichete sticle sau de etichete cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și produse conexe etichetelor precum: imprimante de eticheteaplicatoare eticheteriboane pentru imprimante cu transfer termic (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenser etichete sau roluitoare de etichetemarcatoare de preț și codcititoare coduri de bare. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

etichete produse chimice | etichete produse chimice

Produsele Label Print sunt acum si pe CEL.ro

Planurile noastre de dezvoltare au inclus si prezenta pe marketplace-ul CEL. Iata cum ne gasiti pe aceasta platforma.

 

www.cel.ro

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint (Tipografie Etichete Autoadezive) o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadeziveetichete personalizateetichete adeziveetichete autocolante sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate)etichete personalizateetichete adeziveetichete autocolanteetichete autoadezive reclosureetichete autoadezive de securitate și durabileetichete autoadezive în rolă sau în coalăetichete non-adezive, etichete produse, etichete sticle sau de etichete cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și produse conexe etichetelor precum: imprimante de eticheteaplicatoare eticheteriboane pentru imprimante cu transfer termic (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenser etichete sau roluitoare de etichetemarcatoare de preț și codcititoare coduri de bare. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

Procedura de achiziţie

Procedura de achiziţie

LABEL PRINT S.R.L. anunţă procedura de achiziţie pentru selectarea prestatorului de servicii pentru elaborarea Cererii de Finanţare, a Planului de Afaceri şi pentru Managementul Proiectului „Modernizarea activităţii de producţie a LABEL PRINT S.R.L.”, conform prevederilor Ordinului 1284/2016 privind aprobarea procedurii competitive aplicabile solicitanţilor/beneficiarilor privaţi pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrări finanţate din fonduri europene,

1. Denumire solicitant: LABEL PRINT S.R.L.
2. CUI: RO 13650960
3. Adresa sediu: Bucureşti, Sector 1, B-dul Banu Manta 21, Bloc 35, Scara B, Etaj 5, Ap. 70
4. Telefon: 0723.301.534
5. Fax: 0213.198.174
6. E-mail: razvan.lungu@labelprint.ro
7. Procedura aplicată pentru atribuirea contractului: conform prevederilor Ordinului 1284/08.08.2016 – procedura competitivă.
8. Sursa de finanţare contract: Fondul European de Dezvoltare Regională + Bugetul naţional/fondurile proprii LABEL PRINT S.R.L.
9. Obiectul contractului și locul de implementare:
a. Obiectul contractului: prestare servicii de consultanță pentru elaborarea Cererii de finanţare, a Planului de afaceri şi pentru Managementul Proiectului;
b. Loc implementare: Giurgiu, Şoseaua Sloboziei nr. 120H, Clădirea C7, Judeţ Giurgiu
10. Tipul și durata contractului:
a. Tipul: contract de prestări servicii, conform “Specificaţii tehnice”;
b. Durata contractului: minim 24 de luni de la semnarea contractului de prestări servicii.
11. Valoare estimată: 288.600,00 lei/ 60.000,00 euro
12. Informaţii, clarificări:
a. “Specificaţiile tehnice” se pot obţine gratuit de la LABEL PRINT S.R.L. – Bucureşti Sector 1, Strada Maior Alexandru Câmpeanu Nr. 48, Luni – Vineri: 8,00–16,00, poate fi solicitată prin fax sau email;
b. Data/ora limită solicitare clarificări: 22.05.2020 ora 16:00. Informaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0723.301.534, e-mail: razvan.lungu@labelprint.ro, Contact: Răzvan-Tudor Lungu,
c. Data/ora limită transmitere clarificări: 25.05.2020, ora 16:00.
13. Data/ora limită pentru depunerea ofertelor: 01.06.2020, ora 10:00
14. Adresa de transmitere/depunere oferte: LABEL PRINT S.R.L. – Bucureşti Sector 1, Strada Maior Alexandru Câmpeanu Nr. 48.
15. Limba de redactare a ofertei: Limba română.
16. Documentele ce urmează a fi prezentate de ofertanţi: conform Fişei de date a achiziţiei.
17. Instrucţiuni privind modul de elaborare şi prezentare a propunerii financiare: Preţul se va exprima în lei sau euro, fără TVA.
18. Modalitatea de atribuire a contractului de servicii:
Se vor compara toate ofertele primite prin raportarea acestora la toate cerinţele publicate, se va alege oferta care îndeplineşte cerinţele tehnice şi prezintă avantaje faţă de acestea, la un raport calitate/preţ competitiv. Raportul calitate/preţ competitiv va fi determinat prin stabilirea unor elemente de departajare, în ordinea priorităţii, a ofertelor care îndeplinesc toate cerinţele solicitate. Elementele de departajare sunt detaliate în „Specificaţii tehnice”.
19. Cursul referinţă leu/euro aplicabil pentru compararea preturilor ofertelor: 4,81 lei.

Documentul pdf se poate descarca si din link-ul alaturat.

procedura de achizitie programul operational regional 2.2

Procedura de achizitie programul operational regional 2.2

Descarca

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint (Tipografie Etichete Autoadezive) o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadeziveetichete personalizateetichete adeziveetichete autocolante sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate)etichete personalizateetichete adeziveetichete autocolanteetichete autoadezive reclosureetichete autoadezive de securitate și durabileetichete autoadezive în rolă sau în coalăetichete non-adezive, etichete produse, etichete sticle sau de etichete cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și produse conexe etichetelor precum: imprimante de eticheteaplicatoare eticheteriboane pentru imprimante cu transfer termic (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenser etichete sau roluitoare de etichetemarcatoare de preț și codcititoare coduri de bare. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

Procedura de achizitie ( Programul Operational Regional 2.2 )