Mesaj tipografie etichete LabelPrint  | Noi am decis în mod responsabil să ne protejăm sănătatea angajaților, a clienților și nu în ultimul rând a familiilor lor, iar în plus să oferim și resursele necesare.

Chiar dacă se vede sau nu, noi alături de partenerii și clienții noștri, dar și de concurența noastră, suntem aici în linia a doua în lupta de prevenție în răspândirea noului Coronavirus sau mai scurt Covid 19.

Pe primul plan este să acționăm responsabil și să ne asigurăm că activitatea noastră continuă fără a pune sănatatea sau viața cuiva în pericol.

Prin activitatea noastră ne asiguram că produsele medicale, farmaceutice, produsele din industria alimentară si cosmetică au în continuare asigurată furnizarea etichetelor si a ambalajelor flexibile și de foarte bună calitate referindu-ne aici inclusiv la etichete food-approval sau etichete BPA Free.

Mesaj tipografie etichete LabelPrint

mesaj tipografie etichete LabelPrint

Label Print impreună cu toată echipa se coordonează zi de zi impreună cu partenerii și furnizorii, se conformează recomandărilor autorităților, iși adaptează procedurile în consecință, astfel incat produsele ce ajung la oricare din consumatorii finali sa fie etichetate într-o extrem de mare siguranță.

Suntem alaturi #responsabil, #contribuim cu ce putem si #sprijinim cu tot ce se poate.

Label Print
…punem pret pe eticheta ta #insiguranta

Vezi mai jos filmul pe care l-am pregatit ca sa iti aratam cum se lucrează la tipografia LabelPrint.

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint (Tipografie Etichete Autoadezive) o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadeziveetichete personalizateetichete adeziveetichete autocolante sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact.

In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți.
Mai exact, fie că e vorba de: imprimanta de eticheteimprimanta etichete color, consumabile etichete, solutii software sau orice alt program de editare si printare etichete, vom incerca mereu să vă ținem la curent cu noile direcții din această industrie.