+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Pistol prețuri și Marcatoare de preț și cod

Marcatoarele de prețuri, folosite la indicarea prețurilor, sunt niște echipamente manuale de etichetat sau etichetatore de prețuri cum mai sunt denumite. Aceste aparate în formă de pistol cu acționare manuală oferă ușurință și mobilitate în imprimarea pe etichete autoadezive, de diferite dimensiuni, forme și culori, caractere și semne, pe una, două sau chiar trei linii.

Principalele avantajele ale unui astfel de marcator sau etichetator de prețuri sunt:

  • ușurința în utilizare
  • fiabilitatea ridicată
  • încărcarea rapidă a rolei de etichete și a ruloului cu tuș de imprimat
  • selectarea cu precizie a caracterelor de tipărit

Domeniile de utilizare pentru marcatoarele de preț sunt:

  • afișarea prețurilor produselor
  • marcarea datelor de fabricație
  • imprimarea datei de expirare a mărfurilor la producători
  • marcarea codurilor produselor etc.

Marcator de pret Blitz C8, un rând

marcator preturi

Specificații

Tipareste 6 caractere clare și/sau simboluri pe un singur rând. (marcator preturi)
Dimensiunea etichetelor: 26x16mm cu laturi drepte.
Imprimare de caractere și înscrisuri speciale (Lei, $, Euro).

Marcator de pret Blitz C18, două rânduri

marcator pret

Specificații

Imprimare pe două rânduri (marcator pret)
Imprimă 10 caractere numerice și/sau simboluri pe primul rând și 8 caractere numerice și/sau simboluri pe al doilea rând
Dimensiunea etichetelor: 26x16mm
Imprimare de caractere și înscrisuri speciale (Cod, Lot, Prod., Exp., Art., lunile anului, anii, valută)

Marcator de pret Blitz C20, două rânduri

marcator pret

Specificații

Tipărește pe două rânduri (marcator preturi)
Tipărește 20 caractere numerice (10 pe fiecare rand) și simboluri
Dimensiunea etichetelor: 26×16 mm cu laturi trepte
Posibilitatea montării pe rândul de sus a unei benzi de caractere și înscrisuri speciale (Cod, Lot, Prod., Exp., Art., lunile anului, anii, valută)
Posibilitatea configurării la cerere a capului de imprimare (caracterele de pe rândul de sus putând fi în pozițiile dorite – litere sau cifre)

Contactează-ne să îți recomandăm ceea ce ți se potrivește din întreaga noastră gamă de produse!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.