+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Istoric

istoric tipografie etichete LabelPrint

Label Print a văzut prima dată lumina în anul 2003, creând premisele de succes ale unei tipografii ce avea să devină un termen de referință în producția de etichete autoadezive în rolă sau coală din România. Primul echipament care a dat startul activității, a fost o imprimantă cu transfer termic, ce tipărea etichete autoadezive în rolă pentru produse de nișă datorită limitărilor din punct de vedere tehnic impuse de volumul redus, monocromia și viteza mică de imprimare.

În scurt timp, producția s-a poziționat pe o axă ascendentă, direct proporțională cu expansiunea bazei de clienți, diversificarea gamei de echipamente, numărului de angajați și cu nivelul de implicare al echipei Label Print în oferirea unor servicii suport integrate de la faza de concepție a etichetei și până la finalizare.

În anul 2006, evoluția constantă și stabilă a condus în mod firesc la necesitatea achiziționării unei mașini de tipărit flexografice care să dea curs cererii în creștere. Obținerea certificărilor ISO în sistem integrat denotă o apreciere a actului managerial și confirmă un sistem ce permite controlul tuturor proceselor, distribuirea și analiza datelor interne, definirea și urmărirea obiectivelor la nivelul companiei.

Experiența anterioară, în intermedierea relației clienților noștri direcți cu alte tipografii până la debutul producției efective, a fost concludentă pentru înțelegerea mecanismului în acest segment de piață, și dezvoltarea ulterioară a unor parteneriate reușite în calitate de producător.

istoric tipografie etichete LabelPrint
istoric tipografie etichete LabelPrint tamburi

Tiparul flexografic, a întrunit toate cerințele, devenind motorul business-ului ce a propulsat producția de etichete într-un alt spațiu, remarcabil printr-o diversitate de culori, forme și dimensiuni. În plus, a permis imprimarea etichetelor la un volum industrial, controlul calității și aplicarea diferitelor tehnologii suplimentare care să confere un plus de valoare etichetei și ambalajului. Tiparul flexografic a optimizat costurile pentru ambalarea produselor, devenind un mecanism eficient de expunere dar și promovare al produselor pe piață.

Rezultatele au fost pe măsura așteptărilor, investițiilor și eforturilor susținute de întreaga echipă, de a deveni un etalon de calitate pe piața etichetelor autoadezive. Tendința de autoperfecționare confirmată prin certificatele de calitate, și preocuparea continuă pentru armonizarea cu standardele Uniunii Europene, au condus în anul 2010 la accesarea proiectului “Creșterea competitivității firmei pe piața națională prin achiziția de echipamente tipografice de ultimă generație” finanțat prin POS CCE 2007-2013, domeniul 1.1 “Intervenții productive și pregătirea pentru competiția pe piață a întreprinderilor IMM-urilor”.

Fondurile obținute au permis înnoirea gamei de echipamente cu o mașină de tipărit flexografică cu 6 grupuri de culoare, ce a conferit noi facilități pentru controlul calității, monitorizarea video a tiparului în timpul lucrului, transmiterea la distanță a informațiilor, configurarea digitală, controlul direcției și tensiunii materialului în timpul lucrului, curățător de banda înainte ca materialul să intre în tipar, și un sistem de alimentare automat.

Accesoriile și echipamentele opționale conexe necesare funcționării au facilitat internalizarea multora dintre serviciile necesare activității, câștigând astfel un control complet asupra proceselor, și respectarea rigorilor care să conducă la o îmbunătățire progresivă a calității.

istoric tipografie etichete LabelPrint imprimanta
istoric tipografie etichete LabelPrint imprimanta

Totodată, anul 2010 marchează inaugurarea centrului operațional din București, ce asigură coordonarea activităților printr-un bun management.

Perseverența în auto-perfecționare și performanța au condus la achiziția unei noi mașini flexografice tot cu 6 grupuri de culoare, ce a vizat creșterea capacității de producție dar și aducerea unor produse noi pe piață precum tiparul, ștanțarea de carton pentru tag-uri și pentru cutii.
Investițiile în tehnologie au fost sincronizate permanent cu cele în capitalul uman, specialiștii noștri beneficiind de cursuri de formare profesională ce urmăresc dezvoltarea acestora și creșterea competitivității produselor și serviciilor noastre.

Astăzi, Label Print se regăseste într-un tipar înalt al calității, standard care se respectă datorită profesionalismului exemplar dar și clienților noștri care au încredere în noi.

Împreună vom crea tiparul de mâine.

Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.

istoric tipografie etichete LabelPrint | istoric tipografie etichete LabelPrint