+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Imprimante profesionale de etichete – Termice sau cu ribon

Tirajele mai mici, variațiile de conținut de la o etichetă la altă, incompatibilitatea imprimantelor Inkjet cu vitezele mari de tipărire și dispunererea în rolă, sunt clișeele care au stat la bază apariției imprimantelor termice. Noua tehnologie a fost primită cu căldură, mai ales că elementul surpriză a fost însuși factorul termic ce a permis imprimarea diferitelor suporturi fie prin transfer cu ajutorul ribbonului, fie direct, prin arderea mai multor puncte pe un material termosensibil.

Alegerea modelului de imprimantă se face în primul rând prin volumul de imprimare pe care îl estimați. Astfel, imprimantele se pot împărți în aceste mari categorii:
  1. volum mic de imprimare: câteva sute de etichete / săptămână sau maxim câteva mii de etichete / lună;
  2. volum mediu de imprimare: câteva mii de etichete / săptămână sau maxim câteva zeci de mii de etichete / lună;
  3. volum ridicat de imprimare: zeci de mii de etichete / săptămână sau zeci, sute de mii de etichete / lună.
Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.

imprimante etichete