+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Imprimanta laser pentru etichete – dacă te tentează ideea de a achiziționa o imprimantă laser pentru producția  etichetelor, află că este cea mai bună investiție pe care ai putea-o face! Imprimanta laser este destul de avantajoasă, accesibilă și îți ușurează întreaga muncă pe care o ai de realizat. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre imprimanta laser și despre beneficiile pe care ți le va aduce, te invit să rămâi în continuare alături de noi. Astăzi te vom încânta cu cele mai potrivite informații și recomandări pentru tine!

imprimante laser

imprimante laser

Ce este imprimanta laser?

Imprimanta laser pentru etichete este cel mai potrivit accesoriu pentru tine! De ce? Pentru că imprimanta laser este rapidă, iar cantitatea pe care o poți imprima cu ajutorul ei te va surprinde plăcut. Pe lângă aceste aspecte, ar fi bine să ști că imprimanta cu laser este foarte calitativă, cu atât mai mult în privința printării etichetelor pentru produsul tău. Imaginea etichetelor tale va fi plăcută, fiindcă nu vor exista erori de tipărire, așa cum se poate întâmpla în cazul altor tipuri de imprimante.

Cu ajutorul imprimantei laser, etichetele tale vor avea un aspect plăcut, calitativ și vor capta atenția cu succes consumatorilor. În cel mai rapid timp, fiindcă imprimantele laser au o viteză de tipărire considerabilă, te vei putea bucura de etichetele tale, în cea mai bună formă a lor!

Cum alegi imprimanta laser potrivită pentru tine?

Acum că am reușit să te convingem despre avantajele considerabile pe care imprimanta laser etichetă rolă sau etichetă coală – ți le-ar putea aduce, ar fi bine să ști că ai o gamă extinsă de variante, din care poți alege ce este mai potrivit pentru tine.

Există imprimante cu laser care printează atât documente A4, cât și documente A3 sau chiar și A6. În funcție de dimensiunile etichetelor tale, poți opta pentru acea imprimantă care să se încadreze nevoilor tale.

La fel de bine, atunci când achiziționezi imprimanta cu laser, fii atent la caracteristicile ei și la tipul de hârtie pe care îl acceptă. Ține cont dacă etichetele tale sunt mai groase sau mai subțiri și alege imprimanta cu laser și hârtia sa în funcție de acest aspect. De exemplu, dacă optezi pentru hârtie subțire, deși imprimanta cu laser este specifică hârtiei groase, atunci aceasta se va putea bloca. Imprimanta cu laser are un întreg sistem pe baza căruia funcționează, iar daca foaia groasă nu este detectată de către imprimantă, aceasta nu va printa nimic. La fel de bine, dacă optezi pentru hârtie groasă, deși imprimanta cu laser este specifică hârtiei subțire, atunci rolele care se ocupă cu tragerea hârtiei nu vor putea face față.

Dacă vrei o rezoluție de imprimare, scanare și copiere mare, atunci optează pentru o imprimantă cu laser care are o valoare DPI mare. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât mai mult etichetele tale vor fi printate la cea mai înaltă calitate. Nu-i așa că e grozav cât de ușoară poate fi producția etichetelor, chiar de la tine de acasă? Imprimanta laser poate fi conectată atât prin cablu USB, cât și prin portul paralel, atunci când vorbim despre calculatoarele mai vechi.

Dacă totuși consideri că acest proces este mult prea complicat, atunci apelează cu încredere la LABEL PRINT! De ce? Pentru că experiența noastră, implicarea, deschiderea și capacitatea de muncă te vor impresiona profund. Avem toate echipamentele necesare, pentru ca tu să te bucuri de un volum mare de etichete și de cea mai bună formă a lor. Știm cât de importante sunt etichetele pentru produsul tău, fiind o metodă accesibilă de a le capta atenția consumatorilor, tocmai de aceea îți prezentăm această variantă. Noi suntem pregătiți să îți oferim cele mai bune și potrivite servicii!

Label Print este producător de etichete autoadeziveautocolantereclosurede securitate și durabileîn rolă sau în coalănon-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: aplicatoare eticheteriboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), roluitoare de etichetemarcatoare de preț și codaparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.