LABEL PRINT SRL - Str. Maior Câmpeanu Alexandru, Nr. 48, Sector 1, București +40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro Formular cerere ofertă preț

Tipar digital | Printare digitală

Stickerele personalizate digital dau frâu liber imaginației prin materializarea oricărui desen, imagine, sau element grafic, pe diferite suporturi precum pereți, laptopuri, mașini. În ipostaza de accesorii decorative sau de promovare, pot lua orice formă cu ajutorul tehnologiei digitale pe care Label Print o deține.

Etichetele se vor tăia după un desen vectorial ales sau conceput de grafician.
Astfel, orice spațiu sau obiect poate deveni o valență a originalității într-un mod simplu și curat, având avantajul unei aplicări ușoare și de durată datorită calității adezivului.

N

Puteți personaliza cu ușurintă informațiile de pe etichetă utilizând tehnologia digitală.

N

Puteți să schimbați unul sau mai multe câmpuri pe etichete la un cost eficient, menținând în același timp cea mai inaltă calitate.

N

Imprimarea cu etichete digitale oferă cea mai bună valoare, datorită celei mai moderne facilităti de imprimare digitală și a personalului cu experientă.

N

De la design pană la lansarea produsului, etichetele digitale vă permit să furnizați mesajul potrivit publicului potrivit, cu ajutorul unor personalizări specifice. (tipar digital)

N

Conectează-te cu clienții tăi indiferent de tiraj. Se poate tipări și produce inclusiv 1 ETICHETĂ!

tipar digital

Aceste servicii sunt secondate de calitatea și excelența produselor pe care noi le comercializăm.

Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!