+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Tipar digital | Printare digitală

Stickerele personalizate digital dau frâu liber imaginației prin materializarea oricărui desen, imagine, sau element grafic, pe diferite suporturi precum pereți, laptopuri, mașini. În ipostaza de accesorii decorative sau de promovare, pot lua orice formă cu ajutorul tehnologiei digitale pe care Label Print o deține.

Etichetele se vor tăia după un desen vectorial ales sau conceput de grafician.
Astfel, orice spațiu sau obiect poate deveni o valență a originalității într-un mod simplu și curat, având avantajul unei aplicări ușoare și de durată datorită calității adezivului.

N

Puteți personaliza cu ușurintă informațiile de pe etichetă utilizând tehnologia digitală.

N

Puteți să schimbați unul sau mai multe câmpuri pe etichete la un cost eficient, menținând în același timp cea mai inaltă calitate.

N

Imprimarea cu etichete digitale oferă cea mai bună valoare, datorită celei mai moderne facilităti de imprimare digitală și a personalului cu experientă.

N

De la design pană la lansarea produsului, etichetele digitale vă permit să furnizați mesajul potrivit publicului potrivit, cu ajutorul unor personalizări specifice. (tipar digital)

N

Conectează-te cu clienții tăi indiferent de tiraj. Se poate tipări și produce inclusiv 1 ETICHETĂ!

tipar digital

Aceste servicii sunt secondate de calitatea și excelența produselor pe care noi le comercializăm.

Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.