+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Etichete termoadezive? Labelprint  cucerește piața acestora, prin  folosirea unor produse de cea mai bună calitate. Suntem atenți la nevoia consumatorului și ca atare, de-a lungul timpului am încercat să alegem acei furnizori de produse care pun preț pe calitate și pe soluții și mai ales pe respectarea normelor de mediu.

etichete termoadezive 1Fie că vorbim despre etichete termice, fie despre etichete termoadezive, de fapt acestea exprimă același produs. De obicei sunt găsite în rolă și se tipăresc prin transfer direct termic. Mai mult decât atât, se folosește un adeziv special care să lipească cât mai ușor  eticheta pe produs. Materialele folosite pentru aceste etichete termice autoadezive nu mai conțin bisfenol, un compus chimic dăunător sănătății.  Tocmai de aceea, ne-am concentrat atenția spre producerea acelor etichete termice autoadezive, care să nu mai conțină bisfenol, cunoscut sub numele de acid carbolic sau acid fenic,  periculos pentru sănătate.

Hârtia Termică Top P 200 – înlocuitorul variantelor clasice pentru etichete termoadezive

Întrucât punem accent pe sănătate, pe protecția mediului înconjurător, încercăm să găsim și cele mai bune opțiuni. Ca atare, vechile etichete termice  ce conțineau bisfenol  se găsesc de această dată într-o variantă total diferită. Etichetele noastre din hârtie au la bază varianta termică Top P 200, ce exclude definitiv fenolul. Devine așadar o etichetă la fel de trainică și sigură.

În viitor, ne dorim să introducem și un alt ingredient –  hârtia termică Top P 300 pentru eticheta de hârtie termică.

Din punct de vedere chimic, compușii acestor etichete sunt diferiți față de variantele clasice, neavând deloc în compoziție fenoli.

Ne bucurăm astăzi de o rolă etichete termice autoadezive diferită din punct de vedere chimic față de orice altă opțiune din piață și asta pentru că ne dorim să ținem cât mai departe produsele chimice dăunătoare pentru organism.

Ca să vă faceți o idee, iată mai jos câteva detalii despre bisfenol A:

Bisfenol A este un produs chimic des întâlnit în rândul ambalajelor pentru mâncare și băuturi din magazine. Și tot el este dăunător pentru sănătate. Studii din ce în ce mai numeroase susțin că bisfenol A ar putea avea efecte nocive pentru sănătate, determinând dereglări pentru sănătate.

Institutului Național al Științelor pentru Sănătatea Mediului din SUA consideră că bisfenol A pătrunde în organism prin alimentele consumate, prin încălzire sau infiltrare.

Chiar dacă eticheta nu intră în contact direct cu alimentele consumate, în realitate ne dorim, din respect pentru aceste studii, să renunțăm la astfel de ingrediente chimice și să ne orientăm spre cele mai sănătoase și mai puțin nocive pentru mediu.

Și pentru că ne pasă, labelprint.ro realizează acele etichete termoadezive, protectoare față de mediu, dar mai ales față de sănătate.  Înlocuim bisfenolul cu produse mult mai sănătoase, așa cum este hârtia termică Top P200 și mai apoi cu Top P300. Misiunea noastră este aceea de a găsi cele mai bune produse, care să le ofere etichetelor aceeași rezistență și durabilitate, dar mai ales să reușească prin ingrediente de top, cam tot ceea ce există în piață.

Pe labelprint.ro găsești etichete autoadezive în rolă sau în coală, etichete non adezive, etichete de produse, dar și etichete personalizate, realizate la cerere, conform cerințelor clienților noștri.