etichete sticle sampanie

Etichete Speciale Sticle

Bauturile fine au rolul de a incanta toate simturile, in special cel vizual, motiv pentru care etichetele care se aplica trebuie sa reflecte atribute precum bogatia de arome dar, mai ales statutul de piesa de colectie. Doar in acest mod devine justificabil un pret al unei bauturi care rivalizeaza cu pretul unei masini de lux.

Exemple de astfel de bauturi sunt scotch-ul sau cognacul, pentru ale caror etichete se utilizeaza embosarea pentru efecte speciale. Pentru scotch este de efect innobilarea cu folio argintiu, iar in cazul cognacului etichetele comporta sigle cu denumiri specifice care atesta atat calitatea cat si vechimea sa.

Un plus de valoare este dat si de utilizarea etichetelor de tip sigiliu pentru dopuri care se rup la deschidere.

Designul sticlelor este, si el, unul special, personalizat in diverse modele (inclusiv gravuri in relief), sau sticle compartimentate, totul pentru a conferi eleganta actului de degustare al acestor licori magice.

 

logo Label Print Folie Gold etichete sticle

etichete sticle

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint (Tipografie Etichete Autoadezive) o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadeziveetichete personalizateetichete adeziveetichete autocolante sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate)etichete personalizateetichete adeziveetichete autocolanteetichete autoadezive reclosureetichete autoadezive de securitate și durabileetichete autoadezive în rolă sau în coalăetichete non-adezive, etichete produse, etichete sticle sau de etichete cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și produse conexe etichetelor precum: imprimante de eticheteaplicatoare eticheteriboane pentru imprimante cu transfer termic (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenser etichete sau roluitoare de etichetemarcatoare de preț și codcititoare coduri de bare. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.