+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Etichete reclosure autocolante

Eticheta tip reclosure a fost concepută pentru cicluri repetate de dezlipiri-lipiri, și este parte integrantă din strategia de produs, întrucât susține misiunea de protecție exercitată de ambalaj și oferă o modalitate convenabilă de a păstra prospețimea și caracteristicile de calitate, dar și de a promova marca în același timp.

Apariția etichetelor reclosure a deschis literalmente noi posibilităti de a dezvolta funcționalitatea produselor în domeniul produselor cosmetice, medicale, alimentare și de curățenie, datorită investițiilor în materiale rezistente și adezivi speciali, devenind astfel o emblemă a rentabilității.

Piesa de rezistență a produselor care utilizează etichete reclosure autocolante este adezivul. Condiția de bază este să fie rezistent la elementele din compoziția pachetului, precum apa, esențele de parfum, uleiurile sau alte chimicale cu care intră în contact. Aceasta proprietate a determinat un boom de vânzări în industria dedicată îngrijirii pielii atât adulților cât mai ales a copiilor, unde s-a răspândit la nivel viral prin ușurința utilizării.

În domeniul alimentar, etichetele reclosure autocolante au creat noi standarde de păstrare a prospețimii, fiind preponderent solicitate pentru produsele ce permit reutilizări ulterioare precum orezul, ceaiul și cafeaua.
Specialiștii Label Print vor recomanda pe baza experienței suportul și adezivul ideal pentru fiecare tip de produs.

etichete reclosure autocolante
Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.