+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Etichete produsele congelate – o categorie foarte importantă. Etichetele au un rol considerabil și îl ajută pe consumator să obțină toate detaliile necesare despre un produs. În acest mod, el se va putea decide dacă dorește sau nu produsul. Grozav, așa-i? Etichetele pot fi o modalitate de a convinge consumatorul că produsul tău este unul potrivit pentru el. Iată câteva aspecte de care să ții cont în privința unor etichete produse congelate:

etichete produse congelate

etichete produse congelate

Ce trebuie să conțină aceste etichete produse congelate?

Pentru ca eticheta produselor congelate să fie în regulă, este nevoie să menționezi câteva lucruri esențiale despre produsul tău. Acestea sunt:

  • Denumirea firmei și al produsului;
  • Lotul din care face parte produsul;
  • Termenul de valabilitate al acestuia;
  • Care este temperatura recomandată pentru păstrarea produsului într-o formă bună de către consumator sau care este echipamentul necesar;
  • Cantitatea și conținutul produsului;
  • Identitatea persoanelor implicate, precum a vânzătorului produsului și chiar și a ambalatorului.

Orice etichetă poate fi folosită pentru produsele congelate?

Știm deja că există o gamă largă de modele de etichete pentru diferite produse. Este bine de știut că, pentru produsele congelate, etichetele sunt realizate dintr-un material special. Altfel spus, nu orice tip de etichetă poate fi folosită pentru produsele congelate. De ce aceste produse congelate necesită un material special? Pentru că produsele congelate sunt ținute în condiții de umiditate crescută și de temperatură ridicată. Etichetele produselor congelate trebuie să fie rezistente acestor condiții și să se mențină într-o formă bună.

Ar fi neplăcut să iei un produs congelat și să nu înțelegi ce scrie pe eticheta acestuia, din cauza umidității, așa-i? Acum înțelegi de ce este important ca etichetele produselor congelate să fie realizate din acel material special, care le ajută să se mențină în cea mai bună formă. În acest mod, dreptul consumatorului de a fi informat va fi respectat și se va putea bucura cu plăcere de produsul tău.

Pe lângă etichete, inclusiv ambalajul produselor trebuie să fie rezistent. Dacă ambalajul este deteriorat semnificativ, consumatorii vor avea o reținere în a achiziționa și chiar și în a consuma acel produs.

Ține cont de aceste detalii dacă vrei ca produsul tău să fie unul dintre cele mai bune de pe piață! Deși pare greu de crezut, consumatorii vor ține cont de aceste aspecte, cu atât mai mult dacă nu au mai consumat produsul tău anterior. Convinge-i prin intermediul etichetelor și al ambalajului de bună calitate că produsul tău merită să fie cumpărat și bucură-te de numărul ridicat de recomandări pe care le vei primi!

Ce etichete produse congelate sunt recomandate?

Știm cât de important este pentru tine să le oferi ce este mai bun clienților și potențialilor tăi consumatori. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție cele mai potrivite informații și cele mai bune recomandări.

Care sunt cele mai bune etichete pentru produsele congelate? Aceste etichete autoadezive, spre exemplu. Acestea sunt calitative și ai siguranța că își vor păstra forma optim. Acestea sunt termice, deci ai siguranța că nu vor fi afectate de umiditate sau de temperaturile ridicate sub care vor fi ținute. Etichetele termice te vor ajuta mai mult decât crezi! Le vei îndrăgi încă din primul moment, prin intermediul calității lor. La fel de bine, consumatorii se vor bucura de o informare corectă și de un aspect estetic plăcut al produsului tău.

Etichetele din poliester alb sunt a doua variantă potrivită pentru etichete produse congelate. Acestea sunt durabile, accesibile și ușor de achiziționat. Utilizând aceste etichete, te vei putea bucura de o imagine plăcută a produsului tău și de calitatea oferită. Consumatorii vor fi recunoscători pentru micile detalii calitative pe care le incluzi în produsele tale. În acest mod, vor avea un feedback bun nu doar asupra produsului congelat, ci și asupra modului său de prezentare.

Modul în care se prezintă un produs este foarte important pentru consumatori. Este un element care îi îndrumă sau nu să achiziționeze produsul. Știm cât de important este pentru tine să aduci bucurie în rândul consumatorilor, fapt pentru care îți oferim cele mai potrivite sugestii pentru tine, astfel încât tu să poți selecta cele mai calitative etichete pentru produsele congelate!

Pe labelprint.ro găsești etichete produse congelate, etichete autoadezive, dar și etichete personalizate.