LABEL PRINT SRL - Str. Maior Câmpeanu Alexandru, Nr. 48, Sector 1, București +40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro Formular cerere ofertă preț

În aceste vremuri  avem nevoie de produse dezinfectante poate mai mult că niciodată. Pentru cei ce vor să comercializeze așa ceva ne-am gândit să vă oferim câteva informații utile legate de etichetele acestor tipuri de produse care nu pot fi lăsate la întâmplare ci sunt strict reglementate.

 

etichete produse chimice

  etichete produse periculoase

Nu poți introduce pe piață un produs chimic fără o eticheta adecvată, corectă, completă, lizibilă și elaborată în conformitate cu cerințele Reg. European 1272/2008 – CLP. – Regulamentul European nr. 1272/2008 privind clasificarea, etichetarea și ambalarea substanțelor și amestecurilor.

Etichetele produselor chimice cum ar fi de exemplu dezinfectanții pe bază de clor sau biocidele trebuie să asigure o corectă identificare a produsului chimic, pentru identificarea indicațiilor de pericol. Se vor folosi pictogramele de pericol, care trebuie să se distingă clar pe fundalul etichetei. În plus, toate elementele de etichetare trebuie să aibă o dimensiune și o spațiere adecvată, care să permită citirea ușoară.

Mai multe detalii se pot găși și în acest ghid privind etichetarea si ambalarea conform CLP

Vă stăm la dispoziție cu suport legat de design-ul al etichetelor cât și cu producția acestora. Contactează-ne. 

 

etichete produse periculoase

etichete produse periculoase

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint (Tipografie Etichete Autoadezive) o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadeziveetichete personalizateetichete adeziveetichete autocolante sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate)etichete personalizateetichete adeziveetichete autocolanteetichete autoadezive reclosureetichete autoadezive de securitate și durabileetichete autoadezive în rolă sau în coalăetichete non-adezive, etichete produse, etichete sticle sau de etichete cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și produse conexe etichetelor precum: imprimante de eticheteaplicatoare eticheteriboane pentru imprimante cu transfer termic (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenser etichete sau roluitoare de etichetemarcatoare de preț și codcititoare coduri de bare. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

etichete produse chimice | etichete produse chimice