+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Etichete personalizate

Contribuția unei etichete autoadezive este unanim acceptată ca fiind un catalizator pentru punerea în valoare a unui ambalaj sau produs, reprezentând o sursă de informare asupra conținutului, sau un spațiu dedicat codului de bare. Astfel, în prezență, promoții și decorații este indispensabilă.
 
Factorul estetic și util au influențat decizia producătorilor din toate domeniile și industriile să includă eticheta autoadezivă în strategia de marketing și dezvoltare a companiilor.
 
De-a lungul timpului am dezvoltat soluții de etichete personalizate destinate oricărei industrii. Oricare ar fi industria în care activați, experiența, tehnologia și echipa noastră de specialiști sunt garanția că vă putem oferi cea mai bună soluție adaptată afacerii dvs. Iată o scurtă listă cu etichete personalizate produse de Label Print:
Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!
M

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.

etichete personalizate | etichete personalizate