+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Etichete în rolă sau etichete în coală – astăzi vrem să împărtășim cu tine cele mai utile și relevante informații despre etichete în rolă sau în coală, în așa fel încât să te ajutăm să iei decizia cea mai potrivită pentru tine.

etichete în rola

etichete în rola

Ce este eticheta în rolă?

Etichetele în rolă sunt tipărite cu ajutorul unor echipamente specializate și sunt acele etichete ce sunt poziționate pe un tub de carton. Unul dintre avantajele etichetelor în rolă se referă la accesibilitatea lor. Etichetele în rolă sunt ușor de folosit, dar mai ales, pot fi folosite foarte rapid! Fiind înfășurate pe un tub de carton, îți va fi foarte ușor să pui acolo unde îți dorești. Nu va dura mult și nici nu îți vei bate capul foarte tare! Te vei acomoda imediat cu ele și vor deveni un ajutor de nădejde pentru tine.  La fel de bine, un alt avantaj al etichetelor în rolă se referă la faptul că acestea vor fi imprimate clar și precis. Dacă la etichetele în coală se poate întâmpla ca cerneala să se împrăștie sau chiar să nu mai fie vizibilă, la etichetele în rolă nu vei întâmpina această problemă.

Ce reprezintă eticheta în coală?

Eticheta în coală sunt acele etichete tipărite cu ajutorul unor imprimante normale, precum cea cu laser sau inkjet. Cel mai apreciat avantaj al etichetelor în coală este acela că pot fi printate exact ca orice alt document pe care vrei să îl scoți la imprimantă! Etichetele tale sunt poziționate pe o foaie A4, iar în funcție de dimensiunile etichetei tale, foaia A4 poate cuprinde mai multe etichete. Etichetele în coală sunt accesibile din acest punct de vedere, fiindcă, dacă alegi dimensiunile potrivite, te vei putea bucura de un număr mare de etichete doar dintr-o singură încercare. Mai mult de atât, etichetele în coală sunt scoase cu ajutorul unei imprimante, care este ușor de folosit. Trebuie să dai un singur click și deja te vei putea bucura de etichetele produsului tău!

Cum alegem – etichete în rolă sau etichete în coală?

Acum că am lămurit ce înseamnă etichetele în rolă și ce înseamnă cele în coală, putem găsi răspunsul celei mai importante întrebări – cum alegi ce etichetă este potrivită pentru tine? Este foarte simplu! În funcție de tiparul etichetelor tale, vei putea alege ce este mai potrivit pentru tine.

Dacă etichetele sunt diferite, atunci îți recomandăm să optezi pentru etichetele în rolă. Cu ajutorul sistemului de printare al etichetelor în rolă, vei putea schimba cu ușurință datele și informațiile de pe etichete. Dacă etichetele sunt identice, optează cu încredere pentru etichetele în coală. Acestea sunt mult mai accesibile atunci când vorbim despre transmiterea aceleiași informații.

Dacă etichetele sunt colorate, atunci alege etichete în coală. Etichetele în coală îți vor permite să scoți un număr mare de exemplare, iar mai mult de atât, cu ajutorul rezoluției bune a imprimantei tale, etichetele vor arăta impecabil. Acestea vor avea un aspect plăcut, armonios, organizat, dar mai ales, clar. Fii sigur că toți consumatorii vor fi plăcut surprinși de echilibrul vizual al produsului tău, realizat cu ajutorul etichetelor! În schimb, dacă etichetele sunt monocromatice, optează pentru etichetele în rolă. Fiind vorba despre etichetele monocromatice, etichetele în rolă vor face față cu succes.

Dacă etichetele produsului tău sunt în diferite forme sau dimensiuni, bucură-te să afli că poți utiliza atât etichetele în rolă, cât și pe cele în coală! Ambele tipuri de etichete vor tipări cu succes etichetele tale, simplu și rapid, indiferent de dimensiunea sau forma lor. În schimb, dacă ai nevoie într-un timp foarte scurt de etichete, atunci cea mai potrivită soluție pentru tine sunt etichetele în rolă. Echipamentul specializat cu care sunt realizate acestea este accesibil și recomandat tocmai datorită vitezei pe care o are. În cel mai scurt timp posibil, tu te vei putea bucura de numărul de etichete de care aveai nevoie!

Acum că ți-am prezentat toate aceste informații, poți alege ce este mai potrivit pentru tine! Atât etichete în rolă, cât și cele în coală sunt foarte avantajoase, așa că profită de această ocazie și alege ce este mai bun.

Label Print este producător de etichete autoadeziveautocolantereclosurede securitate și durabileîn rolă sau în coalănon-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: aplicatoare eticheteriboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), roluitoare de etichetemarcatoare de preț și codaparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.