+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Tipar flexografic Label Print | Imprimare flexografica

Label Print dispune de utilaje cu inaltă performantă tehnologică (utilaje de debitare, stanțare și sortare), la care se alătură o echipă de tipografi și sortatori CTC cu experientă în domeniu. Venim în întâmpinarea dorințelor și nevoilor clienților noștrii prin asigurarea unui standard înalt al calitătii tiparului și respectarea termenlor de livrare agreate cu posibilitatea onorării de comenzi cu tiraje mari. În acest sens, certificările ISO 9001 și ISO 14001, cu care suntem acreditați, sunt dovada gradului ridicat de competentă în domeniu și interesului susținut pe care îl acordăm activitătii noastre.

Imprimarea flexografică

Imprimarea flexografică sau Flexografia este un procedeu de imprimare rotativ, ce folosește clișee tipografice reliefate, din material flexibil, pentru a transfera cerneala de tipar pe suportul de imprimat: etichete in rolă, ambalaje flexibile, folii etc.

Avantajele procesului de imprimare flexografică:

N

Posibilitatea imprimării unei mari varietăți de materiale de hârtie și materiale plastice

N

Obținerea unei productivități ridicate datorită vitezelor mari de imprimare

N

Realizarea de etichete cu rezoluție mare (150-175dpi) si foarte mare HD Flexo (300dpi)

N

Raport foarte bun preț/calitate la lucrări cu tiraj mare, în timp foarte scurt

N

Se pot imprima lucrări în 6 culori

imprimare flexografica etichete
tipar flexografic imprimare flexografica etichete

Ce inseamnă tiparul HD Flexo pentru produsele dumneavoastră?

N

CALITATEA REVOLUTIONALĂ
HD Flexo revolutionează flexografia prin utilizarea plăcilor digitale, care minimizează procesul de setare și oferă cea mai mare rezoluție disponibilă (300 dpi). Consistența culorilor este asigurată pe tot parcursul procesului de imprimare initială și pe repetarea lucrărilor, deoarece toate setările digitale sunt stocate într-o bază de date.

N

ACCEPTĂ EXCELENȚA
Creați etichete deosebite cu posibilităti nesfârșite, alegând dintr-o serie de materiale. Evidențierea pe piată mai rapidă cu ambalaje tipărite în tehnologia HD Flexo.

N

ÎNDRUMARE DE EXCEPȚIE
Consultanții noștri de etichetare vă vor ghida prin proces, de la dezvoltare la execuție. Expertiza lor vă vă ajuta să selectați cele mai bune materiale pentru aplicația dumneavoastră, cernelurile precum și adezivii utilizați.

Calitatea noastră de imprimare a evoluat cu trecerea timpului impun]nd astfel cel mai înalt standard din industria tipografică la fiecare comandă pe care o procesăm. În acest domeniu de afacere din industria de tipărire a etichetelor din Romania, Label Print are posibilitatea să produca si să livreze calitate premium la fiecare comandă, în fiecare zi. Insistența noastră asupra calității superioare se reflectă în premii pe care le câștigăm.

Pentru obținerea produsului final, echipamentele de tipar pot realiza și alte operații: ștanțare la formă și dimensiune, laminare, aplicare de folii metalice speciale, lăcuire UV. Label Print foloseȘte cele mai bune metode de finisare care dau impact etichetei.

stantare etichete  imprimare flexografica etichete

Ștanțarea

Operația de ștanțare în rolă este așadar complementară flexografiei și asigură producția etichetelor adezive albe (simple) în rolă sau in coala. În funcție de necesitățile clientului, acestea pot fi realizate în forme diverse (rectangulare, rotunde, ovale, speciale) și dimensiuni variabile.

Baza noastră de lucru este formată în momentul de față din aproximativ 1500 de ștanțe predefinite care răspund în mare măsură solicitărilor clientilor.

Domeniul căruia se adresează acest serviciu este cel al imprimării ulterioare a etichetelor cu ajutorul unor echipamente digitale in special al imprimantelor cu transfer termic și eventual a aplicării automate sau semiautomate a acestora.

Folio sau Hot-Stamping și Cold Foil

Alegerea modalității de tipar precum și a aplicării diferiteor tipuri de folii (aurii, argintii, holografice etc.) la cald sau la rece pentru etichete adaugă o notă specială produselor.
„Stamparea” caldă (Hot-Stamping) implică incălzirea unei folii colorate și topirea acesteia pe etichetă prin presare, astfel încât imprimarea să fie strălucitoare și uimitoare.

Cercetările arată că adăugarea unei atingeri speciale de unicitate, cum ar fi acest procedeu, crește șansele ca produsul dumnevaostra să fie perceput de la standard la premium sau luxos.

Label Print oferă o varietate de culori de folii din care se poate alege pentru a vă imbunătăti eticheta și a comunica eleganță, iar cu ajutorul abordării noastre consultative, vă vom ajuta să selectați foliile potrivite și cele mai bune materiale. De asemenea, facem recomandări grafice pentru a optimiza aspectul etichetelor dumneavoastră, indiferent de procesul de imprimare necesar.

folio etichete  imprimare flexografica etichete
embosare etichete

Emboss și Debosare

Este un proces de sculptură prin tehnologie cu pat plat pentru a produce o lucrare de design elegant cu forme și mărimi unice.

Aceste servicii sunt secondate de calitatea și excelența produselor pe care noi le comercializăm.

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.