+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Etichete Autocolante Personalizate

Etichetele autocolante sau “autocolante”, cum mai sunt denumite în vocabularul comun, pot fi utilizate pe post de etichete prețuri, postere, afișe, etichetare plicuri pentru corespondență, etichetare pentru cutii sau produse de orice tip, coduri de bare și altele. Etichetele autocolante oferite de LabelPrint sunt tiparibile atât color cât si alb-negru, în functie proiectul clientului, pe hartie autoadezivă specială, lucioasă sau mată.

LabelPrint vă oferă etichete autocolante specifice ca:

etichete autocolante specifice

Etichete autoadezive de preț

Odată cu apariția marcatoarelor de preț, aplicarea prețurilor pe produse a devenit un proces simplu și ușor de realizat cu ajutorul rolelor autoadezive ștanțate la dimensiunile dorite.

etichete autocolante specifice

Etichete autoadezive reclosure

Utilitatea acestor etichete a fost preluată de industria cosmeticelor și a produselor de curățenie datorită adezivului special ce permite cicluri repetate de inchideri-deschideri.

etichete autocolante specifice

Etichete autoadezive de securitate și durabile

Calitatea si tipul adezivului permite imprimarea unor caracteristici de durabilitate, ideale in cazul anumitor echipamente a caror specificatii necesita o corecta semnalizare in timp.

Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.