+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Etichete autoadezive neimprimate etichete a4, adezive, print, print autoadezive, Role autoadezive, rola, role, autoadeziva, in rola, producator, imprimanta cu jet de cerneala, etichete adezive personalizate

Autoadezivele neimprimate sunt preferate pe piață datorita printabilităţii exemplare, susținută printr-o diversitate de substraturi, dimensiuni și forme. În funcție de aplicabilitate, etichetele se împart în doua cateogorii: direct termice și pentru transfer termic. Sunt dispuse în role, pentru imprimari, sau în coli pentru imprimantele ink jet sau laser.

Producerea etichetelor pentru aplicatii industriale în rola sau imprimante tip desktop în coală, respectând toate specificațiile, este specialitatea noastră.

etichete autoadezive neimprimate albe in rola
etichete autoadezive neimprimate coală
Principalii beneficiari ai etichetelor direct-termice sunt firmele de logistică și depozitele de materiale, pentru identificarea produselor, managementul inventarierii, urmărirea rutelor de distribuție, citirea codurilor de bare și alte aplicații.

Etichetele pentru imprimare cu ribon se remarcă prin durabilitate ridicată, calitatea imprimării fiind superioara. Datorită faptului că nu sunt termosensibile, se pot expune la variații de temperatură sau la lumină intensă.

Libertatea de a alege dintre cele peste 1500 de ștanțe disponibile cu forme și dimensiuni diferite la Label Print, imprimă etichetelor calitatea de a avea orice formă (rectangulare, rotunde, eliptice sau speciale), corespunzător cerințelor clienților.

Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniu le vei putea găsi în secțiunea Noutăți.

Label Print – tipografie etichete – este producător de autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, sticle sau de cosmetice, termoadezive, imprimanta termica. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta coduri de bare, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul sau roluitoarele, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată: autocolante personalizate, in rolaeticheta autoadeziva, banda adeziva, autocolante pe suport de hartie transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.

urmareste awb, AWB tracking, termoadezive, adezive, print, imprimanta coduri de bare, Role, rola, imprimanta cu jet de cerneala, in rola, a4, awb, producator, tipografie, etichete awb

Label Print
Label Print