LABEL PRINT SRL - Str. Maior Câmpeanu Alexandru, Nr. 48, Sector 1, București +40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro Formular cerere ofertă preț

Etichete autoadezive personalizate (imprimate)

etichete autoadezive imprimate

Catalogate drept o referință în industria ambalajelor, etichetele autoadezive imprimate Label Print au cucerit atenția publicului consumator și loialitatea clienților prin creativitatea design-ului, armonia cromatică, calitatea imprimării, profesionalism și flexibilitate.

„Eu sunt un vizual! Fotografiez textul, iar atunci când sunt pe scenă întorc paginile în minte!”. Acesta era, în esența, răspunsul unui mare actor atunci când a fost întrebat cum își învață textele pentru teatru.

În mod similar, etichetele clare, distinctive și remarcabile sunt fotografiate și memorate în mintea consumatorului precum într-o carte a produselor, datorită unicității elementelor grafice, culorilor, formelor, și dimensiunilor lor.

La Label Print, etichetele autoadezive imprimate beneficiază de cel mai moderne tehnici de producție: tiparul flexografic, digital și imprimantele termice. Flexografia, o revelație în tehnică tiparului, presupune imprimarea pe o varietate de materiale absorbante și non-absorbante, în 6 culori UV sau pe bază de apă, cu rezoluții mari de 150-170 dpi, și cu viteze mari. În acest caz, lucrările cu tiraj mare beneficiază de un raport optim calitate-preț.

Marketerii utilizează culorile în avantajul brandurilor și oferă fiecăruia un strop de personalitate și diferențiere, de aceea investiția în tehnologia flexografica a permis o redare fidelă a acestora, fie că sunt alcătuite din policromie (CMYK), fie că sunt din gamă Pantone.

Etichetele pot lua orice formă imaginată de echipă de creație, având la dispoziție varianta de a crea ștanțe personalizate sau de a alege între cele peste 1500 de modele existențe.

etichete autoadezive imprimate
etichete autoadezive imprimate

La Label Print, arta de a eticheta are mai multe substraturi. Varianta clasică presupune imprimarea etichetelor autoadezive pe o singură parte, având la dispoziție o varietate de tehnologii speciale de imprimare ce oferă distincție și personalitate: stanțare, embosare, laminare, înseriere, scratch-off, înnobilare cu folii aurii, argintii sau holografice.

Noile tehnologii au creat variante, astfel încât etichetele flexo în rolă sau coală, pot fi față-verso, permițând dublarea spațiului de comunicare prin imprimarea pe partea adezivă, sau piggy-back, utile în promoții sau activități de producție datorită proprietății de a fi dublu-stratificate (stickerul superior este detașabil).

Tipărirea cu ajutorul imprimantelor ce se bazează pe transfer termic, se remarcă prin monocromie și prezintă un avantaj în cazul volumelor mici sau al datelor variabile.

Diversitatea etichetelor autoadezive imprimate și posibilitatea aplicării automate pentru o productivitate sporită în procesul de ambalate, denotă compatibilitatea cu o varietate de aplicații: vinuri, cereale, mezeluri, pui și preparate din pasăre, lactate, pește și preparate din pește, medicamente, produse cosmetice, produse farmaceutice, produse de panificație și patiserie, uleiuri, produse apicole, conserve, s.a.m.d.

Experiența acumulată în toate domeniile de utilizare, a dezvoltat abilitatea echipei de creație dedicate de a oferi un design atractiv oricărui tip de etichetă în funcție de aplicația sa.

etichete autoadezive imprimate rola
Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint (Tipografie Etichete Autoadezive) o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadeziveetichete personalizateetichete adeziveetichete autocolante sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. | etichete autoadezive imprimate

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate)etichete personalizateetichete adeziveetichete autocolanteetichete autoadezive reclosureetichete autoadezive de securitate și durabileetichete autoadezive în rolă sau în coalăetichete non-adezive, etichete produse, etichete sticle sau de etichete cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și produse conexe etichetelor precum: imprimante de eticheteaplicatoare eticheteriboane pentru imprimante cu transfer termic (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenser etichete sau roluitoare de etichetemarcatoare de preț și codcititoare coduri de bare. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete. | etichete autoadezive imprimate