+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

În cea de-a 12-a ediție, renumitele premii Dieline au primit aproape 1.600 de candidați, din peste 28 de țări din întreaga lume. Eticheta Manter s-a remarcat prin designul sofisticat, ușor de observat de consumatori. Cea care și-a pus amprenta asupra acestui model de etichetă a fost Jessica Deseo, o persoană apreciată la nivel internațional și recunoscută mai ales pentru meritele sale deosebite, dar și pentru creativitatea total aparte.

eticheta manterCum arată eticheta câștigătoare?

S-a pus accentul pe o hârtie naturală, produsă din fibre de celuloză pure, fără clor (ECF). De asemenea, suprafața sa prezintă atingerea pâslei, care ne duce cu gândul la lux și durabilitate. Culorile folosite pentru realizarea etichetei Manter sunt calde, strălucitoare, cu detalii ușor observabile.

Cui aparține eticheta Manter?

Eticheta Manter aparține distileriei Antonio Nadal.

Antonio Nadal este o distilerie deținută de o familie ce se află situată în inima Palma de Mallorca. S-a cerut crearea unei game de lichioruri artizanale, în ediție limitată, bazate pe tradiție și ingrediente sănătoase, fructe 100% organice, toate aparținând peisajelor rurale care înconjoară distileria. Designul pentru eticheta sticlelor ce aparțin distileriei este nostalgic, fiind parcă o întoarcere spre vremurile de altădată, cele de la sfârșitul secolului și totul pentru a oferi mărcii o mai multă autenticitate. S-a pus accentul pe un design premium, de mici dimensiuni, dar bine primit de consumator.

Soluția aleasă creează o legătură cu fructele, permițând o denumire flexibilă pentru viitoarele extensii din gamă. Detalii bine conturate și care ridică percepția calității arată cât de multă atenție s-a acordat producției sticlelor artizanale.Jessica Deseo este cea care a proiectat eticheta Manter, ce aparține distileriei Antonio Nadal. Aceasta este, de asemenea, designer de ambalaje și membru în cadrul Colegiului de Design ArtCenter. A lucrat ca designer profesionist pentru o gamă largă de mărci notabile încă din anul 2005, dar în 2014 a făcut un pas înapoi și a devenit partener la Dieline, unde scopul ei final era „Make Shit Happen”. În 2016, Jessica a primit medalia de bronz ADC 2018 pentru contribuția sa în cadrul proiectului studențesc „Înțelept de Patagonia”. Chiar dacă pe Jessica o regăsim fie lucrând la memoriile sale, fie parte din proiectele sale, atunci când are puțin timp liber îi place să și-l petreacă cu familia.

Există eticheta perfectă?

Noi credem că da! Atâta timp cât pe ea se regăsesc toate caracteristicile produsului tău, dar mai ales prezintă acele elemente grafice care să o facă deosebită de produsele concurente, atunci putem vorbi despre eticheta perfectă.

Label Print, producător de etichete de calitate

În România, Label Print este o tipografie de etichete de cea mai bună calitate. Oferim clienților noștri cele mai bune servicii, pornind de la consultanță și design. De asemenea, fie că vorbim despre etichete în rolă sau coală, autoadezive sau nu, la Label Print găsești întotdeauna o soluție potrivită pentru nevoile tale.

Dacă tocmai urmează să lansezi un produs în piață, nu ezita să apelezi la noi și mai mult ca sigur te vei face remarcat de concurența aflată în nișa produselor tale.