+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Despre Label Print

Noi suntem cei care
punem preț pe eticheta ta…

Și punctele de suspensie nu marchează nesiguranța ci întâietatea pe care o acordăm feeback-ului tău!
De aceea te invităm să plasezi ‘’!’’la finele sloganului nostru.

Label Print a văzut lumina tiparului acum 18 ani, din dorința sinceră și nestăvilită a unui tânăr de a aduce un suflu proaspăt într-un domeniu de nișă. Echipa s-a multiplicat de câteva zeci de ori între timp și, dacă ne întrebi pe noi, facem o treabă grozavă!

Noi suntem cei care îți valorizăm etichetele și le personalizăm până la acel nivel la care să se contopească alături de produsul pe care îl reprezintă. În final, mesajul invocat de etichetă trebuie să fie identic cu cel al produsului până la construcția indiviza a personalității.

Misiunea noastră este de a atinge culmile excelenței prin producerea de etichete cu personalitate dar și prin punerea la dispoziție de servicii integrate. Eticheta fără consultanță prealabilă este ca un copac fără rădăcini. Riscul de a se clătina puternic la primele intemperii este iminent!

De aceea slujba nostră nu se termină la finalizarea comenzii și nici la livrarea finală a etichetelor! Vom considera că ne-am îndeplinit datoria în momentul comunicării feedback-ului tău pozitiv!

Pentru că ne-am dorit să învățam, am încheiat colaborări cu tipografii din Germania, Elveția, Cehia, Slovacia, Franța, Bulgaria și Grecia și suportul acestora a fost prețios. Am dezvoltat procedee de lucru, ne-am armonizat tehnicile de imprimare și am atins un nivel superior al calității, nivel pe care nu l-am fi atins dacă nu am fi investit continuu în echipamente și tehnologie superioară.

despre tipografia Label Print
despre tipografia Label Print imprimanta

Ne-am raliat directivelor și regulamentelor europene precum și dispozițiilor naționale și ne responsabilizam clienții în privința pașilor de urmat pentru respectarea acestora. O astfel de asumare reprezintă, din partea noastră, o demonstrație de respect și fidelitate față de partenerii noștri, respectiv față de tine.

Vino să construim împreună rețeta etichetei perfecte/de succes pentru tine! Și dacă evoluția constantă și stabilă a Label Print din ultimii 14 ani nu te convinge, te așteptăm la sediul nostru pentru o mostră de realitate și un portofoliu bogat în etichete splendide, care mai de care mai arătoase.

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.

despre tipografia Label Print