LABEL PRINT SRL - Str. Maior Câmpeanu Alexandru, Nr. 48, Sector 1, București +40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro Formular cerere ofertă preț

Despre Label Print

Noi suntem cei care
punem preț pe eticheta ta…

Și punctele de suspensie nu marchează nesiguranța ci întâietatea pe care o acordăm feeback-ului tău!
De aceea te invităm să plasezi ‘’!’’la finele sloganului nostru.

Label Print a văzut lumina tiparului acum 18 ani, din dorința sinceră și nestăvilită a unui tânăr de a aduce un suflu proaspăt într-un domeniu de nișă. Echipa s-a multiplicat de câteva zeci de ori între timp și, dacă ne întrebi pe noi, facem o treabă grozavă!

Noi suntem cei care îți valorizăm etichetele și le personalizăm până la acel nivel la care să se contopească alături de produsul pe care îl reprezintă. În final, mesajul invocat de etichetă trebuie să fie identic cu cel al produsului până la construcția indiviza a personalității.

Misiunea noastră este de a atinge culmile excelenței prin producerea de etichete cu personalitate dar și prin punerea la dispoziție de servicii integrate. Eticheta fără consultanță prealabilă este ca un copac fără rădăcini. Riscul de a se clătina puternic la primele intemperii este iminent!

De aceea slujba nostră nu se termină la finalizarea comenzii și nici la livrarea finală a etichetelor! Vom considera că ne-am îndeplinit datoria în momentul comunicării feedback-ului tău pozitiv!

Pentru că ne-am dorit să învățam, am încheiat colaborări cu tipografii din Germania, Elveția, Cehia, Slovacia, Franța, Bulgaria și Grecia și suportul acestora a fost prețios. Am dezvoltat procedee de lucru, ne-am armonizat tehnicile de imprimare și am atins un nivel superior al calității, nivel pe care nu l-am fi atins dacă nu am fi investit continuu în echipamente și tehnologie superioară.

despre tipografia Label Print
despre tipografia Label Print imprimanta

Ne-am raliat directivelor și regulamentelor europene precum și dispozițiilor naționale și ne responsabilizam clienții în privința pașilor de urmat pentru respectarea acestora. O astfel de asumare reprezintă, din partea noastră, o demonstrație de respect și fidelitate față de partenerii noștri, respectiv față de tine.

Vino să construim împreună rețeta etichetei perfecte/de succes pentru tine! Și dacă evoluția constantă și stabilă a Label Print din ultimii 14 ani nu te convinge, te așteptăm la sediul nostru pentru o mostră de realitate și un portofoliu bogat în etichete splendide, care mai de care mai arătoase.

despre tipografia Label Print