LABEL PRINT SRL - Str. Maior Câmpeanu Alexandru, Nr. 48, Sector 1, București +40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro Formular cerere ofertă preț

Design și prepress etichete

Design

Echipa noastră de designeri acordă o atenție deosebită necesităților și dorințelor fiecărui client. Suntem pregătiți să creăm sau să modificăm aspectul etichetelor autoadezive în rolă astfel încât imaginea produsului dvs. să fie una de excepție.

Label Print oferă soluții complete în conceperea etichetelor autoadezive în rolă ca urmare a tehnicii flexografice utilizate și a experienței bogate în domeniul executării lucrărilor tipografice.

De ce este important designul profesional?

A existat mereu nedumerirea asupra a ceea ce îl determină pe clientul final să aleagă produsul dorit din raft. Răspunsurile pot fi: brandul, calitatea, prețul, dorința de a testa ceva nou, reclama publicitară.

Toate variantele sunt valabile și acționează independent sau simultan în decizia de cumpărare. Însă toți acești factori au cu siguranță un element comun: prezentarea informațiilor legate de produs și astfel încât mesajul dorit să ajungă la consumator, ceea ce se poate realiza numai cu ajutorul cunoștințelor și experienței unui designer.

Care este rolul echipei de produs?

N

Oferirea serviciilor de design pentru etichetele de produs în scopul câștigării atenției și loialității consumatorului prin prezentarea avantajelor majore ale produsului, accentuând valorile brandului.

N

Editarea unei etichete care să transmită consumatorului mesajul dorit, sa vă diferențieze de concurență și să respecte cerințele pieței de marketing in privința formei, culorii și informațiilor de conținut.

N

Asigurarea suportului necesar, în conformitate cu legislația în vigoare, asupra informațiilor care trebuie să se regăsească în conținutul final al etichetei.

design

Care sunt etapele elaborării designului?

Etapele ar putea fi sumarizate în felul următor: crearea unei baze de date, alegerea de imagini – clișee – mesaje ce urmează a forma eticheta, alegerea tonalităților de culoare, colectarea textelor ce urmează a fi inserate, compunerea a două sau trei schițe inițiale, discuții și modificări pe baza acestora și în final, corectarea designului la varianta aleasă.

Care este scopul final?

Scopul final este acela de a determina clientul sa aleagă produsul dvs. dintr-o gamă de produse similare prezente în piață. O etichetă cu un design atractiv este necesară pentru un produs nou, dar în cazul unui produs prezent deja în piață dar care în timp ajunge mai puțin vandabil, un nou design este soluția ce se impune și poate relansa produsul!

Prepress

Ce înseamnă prepress?

Serviciile de prepress presupun machetarea și pregătirea de tipar prin încadrarea designului în forma și dimensiunea finală a tiparului, prelucrarea și adaptarea fotografiilor, efectuarea ajustărilor și a corecțiilor impuse de tehnologia de tipar, derularea testelor de calibrare pentru obținerea unui tipar de calitate și confecționarea plăcilor (matrițelor, clișeelor) de tipar.

Care sunt cerințele unui fișier grafic pentru a fi prelucrat pentru tipar?

Serviciile sunt conform machetei prepress

Ce echipamente avem în dotare aferente acestui serviciu?

Stație grafică cu update de ultimă generație, Proofer, Image setter, mașină digitală de procesat plăci flexografice.

Care este scopul final al serviciilor de prepress?

Obținerea unui tipar care să reproducă Bunul de Tipar electronic (aferent designului) cât mai fidel, așa cum a fost agreat de către client.

prepress

Aceste servicii sunt secondate de calitatea și excelența produselor pe care noi le comercializăm.

Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!