+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

Consultanță și service

Diversitatea tipurilor de etichete, stickere și aplicații poate crea confuzie, de aceea oferim tot suportul necesar în procesul de selecție, respectând cerințele și specificațiile clienților noștri și asigurând trasabilitatea etichetei de la etapa de design până la cea de tipărire. În plus, expertiza în domeniu ne recomandă în selectarea echipamentelor conexe optime pentru producția de etichete, astfel încât ele să corespundă din punct de vedere tehnic cu cerintele de calitate.
Acest serviciu este gratuit și face parte din pachetul de beneficii oferit de Label Print tuturor clienților ce doresc o vizibilitate maximă a produselor la locul de vânzare. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați și vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregului proces.

Angajamentul luat în slujba calitătii vizează atât producția cât și comercializarea echipamentelor, acestea fiind mereu însoțite de certificate de garanție și ghiduri practice de utilizare. Instalarea este gratuită și se face de către echipa noastră experimentată de tehnicieni, cărora vă puteți adresa pentru sfaturi sau soluții tehnice.

Menţinerea siguranţei şi fiabilităţii echipamentelor este asigurată de echipa Label Print, oferind service și consultanță tehnică la montaj, întreținere și reparații. Pe lângă componenta hardware, specialiștii noșri pot furniza soluții pentru imprimarea direct din baza de date, actualizări de software și facilitarea unei utilizări optime.

consultanta service tiparire etichete

Aceste servicii sunt secondate de calitatea și excelența produselor pe care noi le comercializăm.

Din punct de vedere al consultanței vă propunem un sistem de imprimare ale cărui detalii le puteți vedea aici
Pentru mai multe detalii sau dacă vrei să ne saluți, apasă aici!

 

Nu uita ca adresa sediului LabelPrint o poți găsi aici, iar pentru orice informații legate de etichete autoadezive, personalizateetichete autocolante, banda adeziva sau etichete in general, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon pe care le găsești in secțiunea Contact. In plus, ultimele apariții sau știri din domeniul tipografiei de etichete, le vei putea găsi în secțiunea Noutăți. Tipografia Label Print – producator etichete – vă pune la dispoziție o gamă largă de produse printre care enumerăm: cititor coduri de bare, etichete autoadezive a4, grafica publicitara, imprimanta etichete, ribon imprimanta, etichete in rola.

Label Print este producător de etichete autoadezive (imprimate și neimprimate), autocolante, reclosure, de securitate și durabile, în rolă sau în coală, non-adezive, sticle sau de cosmetice. Tipografia Label Print este și principal distribuitor, cu stocuri proprii, pentru echipamente și materiale conexe etichetelor precum: imprimanta termica, aplicatoare etichete, riboane (ceară, ceară și rășină, rășină sau riboane color), dispenserul de etichete sau roluitoare de etichete, marcatoare de preț și cod, cititoare coduri de bare, aparat etichetat preturi. În plus, în cazul în care aveți un proiect nou, tipografia de etichete Label Print, vă poate veni în ajutor cu servicii de consultanță și servicedesign și prepress (machetare și pregătire pentru tipar), tipar flexografictipar digital, precum și soluții software de editare și tipărire etichete.

De asemenea vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de: etichete in rola, etichete autocolante personalizate, banda adeziva, autocolante etichete pe suport de hartie, transparent, fiind cel mai simplu mod de promovare.

Folosim cookie pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.