+40 213 173 385 vanzari@labelprint.ro

 

amenajare birou

amenajare birou

Birourile s-au transformat substanțial de-a lungul timpului. Deoarece din ce în ce mai multe trenduri leagă estetica biroului de productivitatea și buna dispoziție a angajaților, întreprinderile din toate industriile consideră design-ul biroului un element cheie al culturii companiei. Amenajarea biroului este un mod puternic de a consolida branding-ul și concepția de profesionalism.

Crearea unui birou inspirat și brand-uirea acestuia sunt mult mai complicate decât simpla colantare a spațiului cu logo-ul și culorile companiei. La urma urmei, biroul tău nu este o reclamă pentru afacerea ta, ci forța acestuia. Un spațiu de muncă brand-uit în mod excepțional reușește să mențină un echilibru între imaginea companiei, estetic și funcționalitate. Pentru a realiza acest lucru, ia în considerare câteva dintre următoarele soluții care îmbină branding-ul cu un design excelent.

Când vine vorba de amenajare birou îți spunem așa: cumpără ceea ce vinzi

Cele mai mari branduri ale zilelor noastre vând mai mult decât produse, acestea vând un stil de viață. Și cel mai bun și convingător mod de a vinde un stil de viața este de a trai în unul. Când proiectezi valorile companiei tale în spațiul de birou, iei o decizie conștientă de a raporta integritatea brandului la principiile companiei.

Ecologismul și durabilitatea sunt esențiale pentru misiunea companiei tale? Atunci asigură-te că biroul tău este amenajat pentru eficiență energetică și încorporează în design materiale reciclate și refolosite, acolo unde este posibil.

Afacerea ta susține transparența și ușile deschise? Atunci sălile de ședințe din sticlă gravată și un plan deschis pot funcționa în favoarea ta pentru a promova dialogul și fluxul de informații.

Amenajarea biroului este o reprezentare a valorilor de bază ale afacerii tale. Nu lăsa design-ul sărăcăcios să diminueze ceea ce îți face compania unică.

Amenajare birou | Dezasamblează logo-ul

Logo-ul companiei este extrem de important pentru brandul și recunoașterea ta. Însă, chiar dacă logo-ul este cea mai importantă piesă de imagine pentru brandul tău, nu ar trebui să fie tema dominantă în design-ul biroului tău. Nu numai că ar fi total lipsit de gust, însă poate dilua efectul imaginii companiei. Există însă o modalitate mai plăcută de a încorpora logo-ul firmei în amenajarea biroului tău: dezasamblarea imaginii în cele mai elementare forme și figuri geometrice.

Poligoanele sunt incredibil de versatile atât în arhitectură, cât și în design. Lucrează cu aceste forme în modele textile și folosește-le pentru perdele, mochete sau piese de mobilier. Aceste strategii te pot ajuta să obții un aspect vizual plăcut al biroului fără folosirea din abundență a logo-ului.

Prestează servicii la nivel de artă

Nimic nu poate reprezenta mai bine propriul brand decât produsele și serviciile tale, așa că permite-le acestora să vorbească despre compania ta. Dispunerea unor printuri sau stickere personalizate reprezentative pentru munca ta îți va evidenția realizările și va adăuga un plus de interes vizual pentru spațiul biroului tău.

Compania ta vinde produse de consum? Atunci ia în considerare ideea de a decora pereții biroului cu o serie de fotografii cu design acrilic sau să proiectezi diverse planuri și scheme. Compania ta este o firmă de consultanță sau una non-profit? Afișează printuri artistice ale proiectelor în care echipa ta a fost implicată.

Desigur, nu toate companiile au produse sau servicii care sunt deosebit de fotogenice. Cu toate acestea, chiar dacă activitățile companiei tale nu se transpun ideal în fotografii, imprimeurile sau stickerele decorative pot fi folosite în continuare ca mijloc decorativ al brandului. De exemplu, cabinetul unui chirurg ar putea alege să afișeze picturi anatomice cu bun gust în sala de așteptare.

Diferențiază-ți brandul la fiecare amenajare de birou

Deci, cum îți transformi locul de muncă pentru a fi plăcut angajaților, clienților sau oaspeților? Orice companie își poate achiziționa obiecte de design și își poate amenaja interiorul biroului, dar ce te face să ieși în evidență? Află ce decor artistic poate expune cel mai reușit povestea companiei tale și aplică această temă pretutindeni.

Alege un decor care să-i reprezinte pe toți angajații companiei și care să coreleze cu munca acestora. În acest mod, nu numai că reușești să îți diferențiezi brandul și să fii original, însă este și o modalitate ideală de a îmbina branding-ul biroului cu plăcerea angajaților de a-și desfășura activitatea într-un astfel de mediu.  amenajare birou

Amenajarea biroului este o exprimare a identității și a unicității brandului tău. Proiectarea locului de muncă folosind branding-ul ține de identificarea design-ului care reflectă cel mai bine organizația ta. Așadar, folosește-te de pașii menționați anterior și transformă spațiul biroului tău prin îmbinarea ideală a branding-ului și a unui aspect vizual plăcut.

În caz că vreți să ne treceți pragul, vă așteptăm cu drag aici! 🙂